Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A feleségem folyton problémáka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem folyton problémákat gyárt magának. Egyre kevésbé tudom türelemmel kezelni. Mit tehetnék? Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Nincsenek anyagi gondjaink, van kocsink, saját házunk, nincs rajta hitel, jól élünk, ő is vezető beosztásban dolgozik. Mégis jó dolgában nem tudja, mit csináljon! Ezzel a viselkedésével kezd kiborítani. Régóta vagyunk együtt, az utóbbi kb. 3 hónapban kezdett el így viselkedni. Hobbija is van, eljár sportolni, vannak barátai, barátnői, velük is rendszeresen találkozik, szóval azt sem mondanám ,hogy unatkozik.

De kb. hetente 2x kitalál valamit, ami miatt hisztizik, ha nem mondom rá, hogy rendben, csináljuk, vagy rendben, megengedem. Pl. unja a nadrágjait, le akarja őket cserélni, vagy épp nem tetszik neki a szakállam fazonja, vágassam másmilyenre, vagy cseréljük le ezt vagy azt, vagy ő épp cigizni akar, de tudja, hogy ezt én ellenzem, ezért addig hisztizik, meg szenved, amíg ki nem mondom, hogy jól van, nem haragszom, vagy én is menjek vele a baráti hétvégéjére (szoktam velük találkozni, de az iszogatós hétvégéket én nem szeretem, mert nem iszom).

Veletek volt már hasonló? Ezen pszichológus tudna segíteni? Mi lehet a baja? Túl jól élünk, ez a baj? Én mondjuk szegény családból származom, egyedül értem el azt, amit, ő viszont tehetős családból. Ez is lehet gond? Bár erre is tudok ellenpéldát...

Elválni nem lenne egyszerű, sok mindent írattam a nevére anno...

#kiakasztás #hisztis feleség #unatkozik az asszony #unatkozó feleség #kiborít.
2014. szept. 12. 11:26
1 2
 11/14 piroska és a farkas ***** válasza:
0%
szüljön...
2014. szept. 12. 15:21
 12/14 anonim ***** válasza:
93%

Igen, a pszichológus jó volna neki, de egy pszichiáter sem ártana. Ha van pénzetek, akkor elev magánhoz menjen.

A problémagyártás oka mindig az, hogy elégedetlen, nem az, hogy unatkozik. Vagy kevés neki a szex, vagy kevés neki az érzelmi ott-léted, vagy saját (súlyosabb és mélyebben fekvő) pszichés gondjai vannak, amik idővel a mindig a felszínre törnek.

A pénz sokmindent elfed, sok sebet bekötöz, de az igazi mély sebekre nem gyógyír.

2014. szept. 12. 18:22
 13/14 piroska és a farkas ***** válasza:
Igaz, jól le lettem pontozva, de jószándékkal írtam a hozzászólásom. Számomra a viselkedése azt mutatja, hogy valami dasztikus változásra vágyik. Hogy nincs a helyén. Valamit mindig próbál, e az sosem a MEGOLDÁS, ezért újabb és újabb kis változtatások jönnek, de feszült, mert egyiktől sem kapja meg azt az érzést, állapotot, amit talán nem tud még megfogalmazni, de érzi a sükségét. nem biztos, hogy a gyerek az, én azért írtam azt, mert ismeretlenül azt tudtam elképzelni számára a legdrasztikusabb - pozitív - változásnak.
2014. szept. 12. 22:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytol?
2017. nov. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!