Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Makacs természetű férjjel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Makacs természetű férjjel miként kell beszélni, hogy ne mindig mindent támadásnak érezzen, hanem szépen meg lehessen beszélni a problémákat?

Figyelt kérdés
Vannak erre női praktikáitok?
2013. nov. 15. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Ugy kell csinalni hogy azt higgye tole szarmazik az otlet. Tudod, a ferfi a csalad feje. A no meg a nyak, amerre forditja a fejet, arra nez ;)
2013. nov. 15. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Női praktikák? Meghunyászkodsz és sunnyogsz. Normális "praktikák: keresel egy olyan férjet, aki kommunikációra alkalmas.
2013. nov. 15. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Hozzámentél úgy, hogy ezen nem is gondolkodtál?

Mert azt még megérteném, hogy szembesülsz a helyzettel, találsz rá megoldást, és úgy belemégy a házasságba. De így...

2013. nov. 15. 11:56
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem sokat tudsz vele mit kezdeni, mert hiányzik belõle valami,amivel nincs megelégedve. Az én férjem is ilyen, sajnos egy idõ után nagyon nehéz tolerálni nekem is a makacsságát.
2013. nov. 15. 12:01
 5/9 A kérdező kommentje:

15 éve vagyunk együtt, amikor hozzámentem ezelőtt 11 éve még nem mutatkozott ennyire makacsnak, úgy tapasztalom egyre kifejezettebb nála ez a személyiségvonás.

Én szeretem a mai napig, két gyerekünk van, jó apának tartom, káros szenvedélye nincs, rengeteget dolgozik, de egyre nehezebb vele megbeszélni a problémákat, már nincs annyi türelme, ellenségeskedésnek veszi ha valamit meg szeretnék beszélni vele.

2013. nov. 15. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Dobhatnál fel egy konkrét példát,leírhatnád a használt szavaitokat egy adott szituációban,úgy lehet,hogy tudnék segíteni.Nálunk is ez van és azt hiszem elég jól kezelem.
2013. nov. 15. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért lett egyre erősebb ez a tulajdonságsa, mert mindig engedtél neki. Meg kell húzni a határt és megértetni vele, hogy te is meg tudsz sértődni.
2013. nov. 15. 20:27
 8/9 Csillagok válasza:
Talán túl nagy rajta a nyomás. Én is ebben a cipőben járok. Meg szoktam várni a megfelelő hangulatot, amikor meg tudom beszélni vele a viselkedését, amit nem tartottam akkor helyesnek, viszont, ha azonnal beszéltem volna meg vele,akkor süket fülekre találtam volna. Később megbeszéljük, meg is érti, így formálgatom nagyon régóta, de megéri, mert sokat változott. Kibillenti a felelősség-érzet, amikor úgy érzi, hogy nem tudja előteremteni a családnak az anyagiakat, de utána mindig megnyugtatom, hogy megoldjuk, ahogy eddig is. Semmiképp sem fordul el tőle, a nők tartják össze a családot.
2013. nov. 24. 00:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Csillagok! Te bölcs asszony ;-) , követendő példa vagy nekem.

Sikerült azóta beszélni vele és azt mondta, hogy az számára nagyon rossz, ha megoldatlan problémánk van, hogy számtalanszor újrakezdem a beszélgetést róla, azt kérte egy picit hagyjam inkább olyankor, tehát pont úgy ahogy te irtad.

2013. nov. 24. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!