Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs. életem, vagy ez már csak így megy egy kapcsolatban?
Napi 6 órát dolgozom 5 napot egy héten gyakornokként egy cégnél (fizetetlen). 9kor kelek, 11kor kezdek, 6ra vagyok otthon. Imádom a munkám, ezért vállaltam ingyen is. Hazamegyek, ellátom a házimunkát, majd nekiállok tanulni. (3 nyelven, mert be akarok jutni egy egyetemre, meg ide a céghez)
Utána alvás, és másnap minden elöröl.
A párom néha besegít a házimunkába, de inkább nem nyaggatom, dolgozik eleget.
Ö ha hazamegyünk, azt csinál, amit akar, hagy pihenjen. Hétvègére hagyom a komolyabb házimunkát, mert akkor otthon vagyok. (Pl mosás)
Barátaim nincsenek, akikkel találkozgathatnék, a páromnak vannak, de nem rajonganak értem, megbeszélték, hogy ha találkoznak egy hétvègére (péntek-szombat-vasárnap, mert a szomszéd városban élnek), legyen szíves nélkülem menni.
Ilyenek, hogy vásárolgatás, kimaradnak az életemböl, eltartott nö ne pattogjon, föleg ha még gyerek sincs.
Tényleg nincs életem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!