Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs. életem, vagy ez már csak így megy egy kapcsolatban?
Napi 6 órát dolgozom 5 napot egy héten gyakornokként egy cégnél (fizetetlen). 9kor kelek, 11kor kezdek, 6ra vagyok otthon. Imádom a munkám, ezért vállaltam ingyen is. Hazamegyek, ellátom a házimunkát, majd nekiállok tanulni. (3 nyelven, mert be akarok jutni egy egyetemre, meg ide a céghez)
Utána alvás, és másnap minden elöröl.
A párom néha besegít a házimunkába, de inkább nem nyaggatom, dolgozik eleget.
Ö ha hazamegyünk, azt csinál, amit akar, hagy pihenjen. Hétvègére hagyom a komolyabb házimunkát, mert akkor otthon vagyok. (Pl mosás)
Barátaim nincsenek, akikkel találkozgathatnék, a páromnak vannak, de nem rajonganak értem, megbeszélték, hogy ha találkoznak egy hétvègére (péntek-szombat-vasárnap, mert a szomszéd városban élnek), legyen szíves nélkülem menni.
Ilyenek, hogy vásárolgatás, kimaradnak az életemböl, eltartott nö ne pattogjon, föleg ha még gyerek sincs.
Tényleg nincs életem?
ez igy megy, en 6.30kor kelek, 8.45re jarok be dolgozni, 17.45ig vagyok, 19-re erek haza, akkor mar csak vacsora, tv-nezes, gyereklefektetes es alvas.
hetvegere marad a bevasarlas, es az hogy megprobaljam kipihenni magam (persze nem sok esellyel).
ismerosok/baratok nem nagyon vannak, de amugy se lenne ra ido.
ez van, olyan eleted sose lesz mint gimiben/egyetemen, ha ott a csalad, akkor mar arrol szol az elet, ez igy mukodik.
30f
üdv a való életben, én reggel 7 kor megyek el dolgozni és este 7 re érek haza, utánna bevásárlás vacsi és alvás
szerezz barátokat és menj velük szórakozni
azt hittem 12órázol
6óra semmi
rendes munka is min. 8
barátok miért nincsenek? szülők? rokonok?
barátod meg nokomment, hogy nem segít semmit, majd jó lesz ha 8-10-12óra munka után is te csinálsz mindent , de te tudod.
és vajh a párod barátai miért utálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!