Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előjele lehet annak, hogy valaki megüsse/megverje a házastársát?
Lehet valamiből előre látni, hogy az illető erőszakos vagy bántaná a házastársát?
Férfiak és nők válasza is érdekelne. Kérlek írjátok bele, hogy melyik nemhez tartoztok vagy hogy milyen nemű volt az illető, aki erőszakos volt veletek. (Ha lehet a korotokat is)
Köszönöm
Az agresszív férfi:
Amennyivel a tesztoszteron mennyisége nagyobb, annyival rövidebb a mutatóujj hossza, ami az agresszivitásra való hajlamot nagymértékben növeli.
A női illetve a férfi mutatóujj és gyűrűsujj közötti különbségek eleve adottak, ez a férfiaknál a tesztoszteron menyiségével arányosan még a méhen belüli időszakban változik. A kutatás érdekessége, hogy míg a férfiaknál valós összefüggést találtak az ujjak hossza és az agresszivitás között, addig a nők esetében erre utaló jelekre nem akadtak.
Ja, a tesztoszteron valóban növeli az agressziót, de én úgy gondolom, hogy aki a másik embert, főként ha nőt üt meg, ott valami pszichés akadály nem épült fel inkább tehát inkább mentálisan van problémája mint hormonálisan.
Gyanítom az első tettlegességig nincsenek nagyon jelek, akkor szerencsés esetben csak megráncigálja az illető a másikat és akkor az már biztos jele annak, hogy gond van.
"Nagyjàbôl 99% fèrfi aki aggreszív lessz majd a kapcsolat elejèn nagyon romantikus, nagyon gyengèd, addig ilyen ameddig nem tesz jò benyomàst, egy idô mùlva kezd irányítani, megtilt sok mindent, majd azután bármit ki fog találni hogy elverjen. "
Aaliya, azért itt Európában nem.
Több előjele is lehet.
Egy ismerkedős randin a férfi folyamatosan arról beszélt, hogy milyen erős, mennyi embert páholt már el(köztük 1 nőt is), és hogy emiatt a barátai mennyire nagyon tisztelik őt.
A többi:
önbizalom leépítése
a barátoktól, családtól való elszigetelés
egyszerű vitáknál dühroham
falba csapkodás( bár sokan nem tekintik előjelnek, mondván, jobb ha azt üti)
Amúgy nálam csak szerette volna elkezdeni ezt a volt férjem, csak még időben észrevettem.
A telefonomban levő neveket átmásolta a saját telójába, és ha épp valamiért nem tudtam felvenni, akkor végighívogatta az összes barátnőmet, hogy mit tudnak, merre vagyok.
Aztán megpróbálta őket elmarni mellőlem, majd a családomat is. Folyamatosan próbálta leépíteni az önbizalmamat olyasmikkel, hogy dagadt vagy, kinek kellenél, stb.. Örülj neki hogy ÉN veled vagyok.
Aztán beadtam a válási papírokat. A mostani feleségét veri.....
"egy idô mùlva kezd irányítani, megtilt sok mindent"
Hát nekem aztán próbálhatna bárki megtiltani bármit. Az arcába röhögnék, és ott lenne a kapcsolat vége. Ha valakiben csak a legkisebb késztetést érzem arra, hogy bármiben korlátozzon, engem többet nem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!