Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen előjele lehet annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen előjele lehet annak, hogy valaki megüsse/megverje a házastársát?

Figyelt kérdés

Lehet valamiből előre látni, hogy az illető erőszakos vagy bántaná a házastársát?

Férfiak és nők válasza is érdekelne. Kérlek írjátok bele, hogy melyik nemhez tartoztok vagy hogy milyen nemű volt az illető, aki erőszakos volt veletek. (Ha lehet a korotokat is)

Köszönöm

2014. szept. 9. 23:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
40%

Az agresszív férfi:

Amennyivel a tesztoszteron mennyisége nagyobb, annyival rövidebb a mutatóujj hossza, ami az agresszivitásra való hajlamot nagymértékben növeli.

A női illetve a férfi mutatóujj és gyűrűsujj közötti különbségek eleve adottak, ez a férfiaknál a tesztoszteron menyiségével arányosan még a méhen belüli időszakban változik. A kutatás érdekessége, hogy míg a férfiaknál valós összefüggést találtak az ujjak hossza és az agresszivitás között, addig a nők esetében erre utaló jelekre nem akadtak.

2014. szept. 9. 23:14
 2/29 anonim ***** válasza:

Ja, a tesztoszteron valóban növeli az agressziót, de én úgy gondolom, hogy aki a másik embert, főként ha nőt üt meg, ott valami pszichés akadály nem épült fel inkább tehát inkább mentálisan van problémája mint hormonálisan.

Gyanítom az első tettlegességig nincsenek nagyon jelek, akkor szerencsés esetben csak megráncigálja az illető a másikat és akkor az már biztos jele annak, hogy gond van.

2014. szept. 9. 23:21
 3/29 anonim ***** válasza:
85%
Nagyjàbôl 99% fèrfi aki aggreszív lessz majd a kapcsolat elejèn nagyon romantikus, nagyon gyengèd, addig ilyen ameddig nem tesz jò benyomàst, egy idô mùlva kezd irányítani, megtilt sok mindent, majd azután bármit ki fog találni hogy elverjen. A veszekedés majdnem mjnden napos plusz a féltékenység maximális. Azt hiszi az ilyen hogy nem birod ott hagyni bármennyire is bánt
2014. szept. 9. 23:28
 4/29 anonim ***** válasza:
51%
Tapasztalatból mondom. Az én férjem is ilyen csak megtaláltam a módszert hogy ne tegye rám a kezét
2014. szept. 9. 23:30
 5/29 anonim ***** válasza:
76%
Ha valakivel kapcsolatot tervezel, soha ne azt nézd, veled hogyan bánik, hanem mindig azt, hogyan bánik azokkal, akikbe nem szerelmes. Ugyanis ha elmúlik a lila köd, veled is úgy fog. Mindig nézd meg, másokkal hogyan rendezi a konfliktusokat, viták esetén végig higgadt tud-e maradni, vagy kijön a sodrából. Nem mindegy az sem, milyen családból jön, tabu-e az agresszió számukra, vagy sem. Lényeges az is, hogy már a kapcsolat elején keresztül tudd vinni a saját akaratodat is. Sok agresszivitásra hajlamos férfi normális egyenrangú párkapcsolat helyett eleve amolyan "majd én gondoskodom rólad, én jobban tudom, mi jó neked" jellegű viszonnyal kezdi. Már itt be kellene hogy kapcsoljon a vészcsengő.
2014. szept. 9. 23:30
 6/29 anonim ***** válasza:
62%

"Nagyjàbôl 99% fèrfi aki aggreszív lessz majd a kapcsolat elejèn nagyon romantikus, nagyon gyengèd, addig ilyen ameddig nem tesz jò benyomàst, egy idô mùlva kezd irányítani, megtilt sok mindent, majd azután bármit ki fog találni hogy elverjen. "

Aaliya, azért itt Európában nem.

2014. szept. 9. 23:32
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Több előjele is lehet.

Egy ismerkedős randin a férfi folyamatosan arról beszélt, hogy milyen erős, mennyi embert páholt már el(köztük 1 nőt is), és hogy emiatt a barátai mennyire nagyon tisztelik őt.

A többi:

önbizalom leépítése

a barátoktól, családtól való elszigetelés

egyszerű vitáknál dühroham

falba csapkodás( bár sokan nem tekintik előjelnek, mondván, jobb ha azt üti)

Amúgy nálam csak szerette volna elkezdeni ezt a volt férjem, csak még időben észrevettem.

A telefonomban levő neveket átmásolta a saját telójába, és ha épp valamiért nem tudtam felvenni, akkor végighívogatta az összes barátnőmet, hogy mit tudnak, merre vagyok.

Aztán megpróbálta őket elmarni mellőlem, majd a családomat is. Folyamatosan próbálta leépíteni az önbizalmamat olyasmikkel, hogy dagadt vagy, kinek kellenél, stb.. Örülj neki hogy ÉN veled vagyok.

Aztán beadtam a válási papírokat. A mostani feleségét veri.....

2014. szept. 9. 23:32
 8/29 anonim ***** válasza:
39%

"egy idô mùlva kezd irányítani, megtilt sok mindent"

Hát nekem aztán próbálhatna bárki megtiltani bármit. Az arcába röhögnék, és ott lenne a kapcsolat vége. Ha valakiben csak a legkisebb késztetést érzem arra, hogy bármiben korlátozzon, engem többet nem lát.

2014. szept. 9. 23:34
 9/29 anonim ***** válasza:
6. Szerintem félre értetted. A férfiak 99%-a, aki agresszív lesz.... A vessző lemaradt, ha jól gondolom
2014. szept. 9. 23:35
 10/29 anonim ***** válasza:
88%
Jelek: ha már megütött valakit felnőttként - bárkit! - akkor hajlamos az agresszióra, belefér az értékrendjébe. Ha korábbi párját megütötte valaha, nem vagy biztonságban, bármikor robbanhat, amikor elveszíti az önuralmát. Általában domináns személyiség, baráti társaságban népszerű, párkapcsolatban megbízhatatlan, elnyomja a párját. Szeret mindenkire magánál alacsonyabb rendűként gondolni. Nem feltétlen lép félre, de tulajdonként tekint a párjára, akit igyekszik kiszolgáltatottá tenni, hogy az kénytelen legyen elviselni az egyre megalázóbb dühöngéseit. Nem feltétlen jelentkezik a fizikai erőszak azonnal. Gyakran évek múlva - 4-5 év - történik először. Eleinte ritkábban, majd gyakrabban történnek az esetek, és az áldozat pár év múlva veszi észre, hogy tulajdonképpen rettegésben él. Az én személyes agresszorom mesterien értett az érzelmi zsaroláshoz, és amikor nem a dühöngő őrült bújt elő belőle, lehozta a csillagokat az égről. Árulkodó lehet az intolerancia is. Ha képes gyengébben - a kutyáján - kitölteni a dühét, vagy idegesíti az, aki nem hódol be neki. Rá akarja erőltetni a saját akaratát/nézeteit mindenkire. Ha csak szóban fenyeget fizikai erőszakkal, az is ijesztő. Csak az mond ilyet, aki nem érzi úgy, hogy megvetendő dolog lenne. Nő vagyok, a kapcsolat elején 19, 3 év után történt az első bántalmazás, másfél évbe telt kizárni az életemből.
2014. szept. 9. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!