Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti meddig maradnátok benne egy jól működő házasságban, ha?
Ha kevés lenne a szex?
Általában én mászok rá a férjemre, de így is sokszor elutasít. Átlagban 2-3 hetente 1x van szex, de akkor is úgy érzem magam, mintha megerőszakoltam volna.
Korábban nem volt ezzel gond, sokat és jókat szexeltünk. Úgy 1 éve változott meg a dolog. Beszéltünk róla, ideig-óráig volt változás, de nem mondja meg, miért nem kíván. Szakemberhez nem aakr menni.
2 gyerekünk van, ezt leszámítva jó a házasságunk.
Ti borítanátok e miatt?
Ha felall neki minek akarod orvoshoz kuldeni?
A tippem nekem is az hogy felrekefel. Figyelj oda.
38F
Szerintem nem kefél félre. Ha azt tenné, pontosan arra törekedne, hogy otthon is teljesítsen, nehogy feltűnő legyen a dolog.
Vagy egészségügyi oka van, vagy egyszerűen nincs már benne vágy irántad. Megszűnt. Van ilyen, én nőként mentem rajta keresztül. Már nem lehetett megújítani a vágyat semmilyen eszközzel, ráuntam, elmúlt a varázsnak még az árnyéka is.
Hát ha jól működő házasságról van szó, akkor ott lehet megbeszélni mindent. Ha bármilyen nehézség ellenére nehezen is, de meg kell tudni beszélni bármit, különben kizárt hogy jó lenne az a házasság.
Szóval én addig járnék a nyakára finoman, amíg sikerül mindent megbeszélni. Leginkább kedvesen, játékosan, hogy ne valami vallatásnak vagy ilyesminek érezze.
Én is arra gondoltam, hogy van valakije, vagy "csak" kiszeretett belőlem: de akkor miért nem lép? Miért nem válik el?
Nem változott meg semmi gyökeresen az életünkben: nincs új munkája, nincs új feladata a munkahelyén, nem költöztünk, nem volt haláleset a családban, semmi különös.
Pasi nem válik csak ha mással akarja összekötni az életét.Inkább eveznek a langyos fosban,de legalább van aki főz rájuk,takarít,meg mossa a koszos zoknikat.
Szerintem amúgy félre kefél.Ha fel áll neki és nem impotens akkor elég kevés az esélye,hogy csak hirtelen aszexuális lett.
Hiába pontoztok le,azért viszonylag kevés férfi válik,hogy egyedül főzzön,mosson meg takarítson magára,a legtöbb inkább marad,és közben házon kívül keres örömöt.
Nem hiába nagyrészt a nők adják be a válókeresetet,mivel a nők elválnak ha nem boldogok,és adottak a lehetőségek,pláne ha addig is dolgoztak,meg nevelték a gyerekeket,rendezték a háztartást,sokaknak már csak kolonc volt a rossz férj,és nem kár érte.Ezért kellene jól meggondolni ki mit vár el,és tud megadni egy házasságban.
Túl kéne màr lépni ezen a " szex a legfontosabb" ösztöni szinte. Komolyan egy amúgy jòl mûködõ hàzassàgot dobnak emberek holmi àllati hormonok miatt? Komolyan mintha az emberiség 80%-a még majom lenne.... ki kéne nyitni a szàdat és kommunikàlni, ha nem érsz el semmit vele akkor bizony ( fõleg ha ilyen flegma amúgy is a stìlusod) veled van a baj, mert nem meri elmondani mi a baja.
Lehet attòl fél, hogy leharapnàd a fejét. Lehet jogosan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!