Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha 5 év házasság után a nejetek bevallaná hogy tiniként pasikkal fekúdt le pénzért és expresszben hirdetett?
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 22:44
21/27 anonim válasza:
Szerintem ezt lehet csinálni közvetítő nélkül is.Felad hirdetést a startaprón és kész.Max nem kell bevallani,hogy hivatásos.Így lehet,hogy már 1-2 pasiból simán összjön havi 100-150k,és akkor csak egy héten 1-2 alkalommal kellet vele együtt lenni(nem napi többet "maszírozni",és maga válogathaja meg,hogy kit).Sok egyetemista is így csinálja.Vannak ilyen pár órára kiadó lakások,oda lehet találkát szervezni,alkalamnként olyan 10-15e-t lehet így kérni(ha a lakást a pasi fizeti ez olyan 4-5000Ft itt Budapesten 2-3 órára).Minden perverz dolog bevállalása nélkül.
22/27 anonim válasza:
Ugyanúgy zavarná a férfit, ha a nõ elmesélné, hogy középsuliban egyik ágyból szédült a másikba....ez. múlt és ezért nem is beszélnek róla, mert az ösztönös részét zavarja a férfinak, hogy, akkor Õ most nem is a domináns fél, hiszen a korábbiak már elõtte meglapták. Stb.stb.önértékelési problémákstbstb. Elfolytott érzelmek...stbstb...pszihológus kell, hogy feldolgozza....egyszerûbb, ha nem tudja, mert hiába fogadja el tudatos szinten, a tudatalattija igenis háborogni fog...vag akkor a nõnek és férfinak sokat kell errõl beszélgetnie bensõségesen és így együtt talán felszabadítják a férfit a szorongás alól....vagy a férfi hallgat az ösztöneire és kiadja az útját....ösztön és tudat harca ez már....
23/27 -Jani- válasza:
Persze lehet itt kívülálló szemlélőként mondani sok mindent pro és kontra, de a legfontosabb, hogy ha most is ua szereted őt akkor ennek az egésznek semmi jelentősége. Persze egy pici bizonytalanság lesz benned egy darabig, de 5 év házasság és az előtte eltöltött idő rendben volt -feltételezem- ha őt választottad életed párjának. Előre kell nézni, szeressétek egymást, a többi nem számít.
24/27 RCHRCH válasza:
Hiba volt bevallani. Miért volt erre szükség? Jobb lett ettôl valami?
Innentôl viszont nem fogadnám el a "Bocs, ma fáj a fejem" kifogást.
25/27 anonim válasza:
5.-ös. azt írta hogy a volt párja, vagyis már nincsenek együtt.
26/27 anonim válasza:
szerintem ilyet a házasság elött kell bevallani.
27/27 anonim válasza:
Szia,25-ös!
HOL írja, hogy VOLT párja?
Mert én nem látom.
(Nem én vagyok az 5-ös, csak kíváncsi lennék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!