Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnátok ha 5 év házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha 5 év házasság után a nejetek bevallaná hogy tiniként pasikkal fekúdt le pénzért és expresszben hirdetett?

Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 22:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%

Remélem nem gond,hogy nőként fejtem ki a véleményem.

Először is:egyet értek a hatossal,ilyet nem lehetett könnyű bevallani.Ha ennyi idő után mondta csak el,valószínűleg előtte jó ideig gondolkozott azon,hogy hogyan tálalja anélkül,hogy a kapcsolatotok sérülne.Ergo semmiképp sem akart megbántani téged és kárt okozni a kapcsolatotokban.Tény,hogy nem a legtisztességesebb módja a pénzhez jutásnak,de az vesse az első követ,aki tiniként nem követett el hasonló kaliberű dolgokat.:)Én személy szerint értékelném,hogy elmondta,még ha ennyi idő elteltével is.Érdeklődnék felőle,hogy nem-e érte semmiféle trauma,és persze,hogy miért volt szükség minderre.Ez igazából attól függ,mennyire elnéző típus az ember-én (sajnos?) az vagyok. :)

Erről egyébként egy mondás jutott eszembe: "az akkor volt,ez meg most van."

Remélem,sikerül megoldanotok a helyzetet!Sok szerencsét nektek!:)

2014. szept. 8. 23:17
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

Én nem vagyok nős.

De lényeges kérdésnek tartanám, hogy ezt önként tette-e akkor vagy kényszerítették?

Ha önként tette is, de azóta megbánta+lezárta, akkor azt hiszem meg tudnám bocsátani. Bár kívülállóként könnyű beszélni.

Az viszont biztos, ha kényszerítették, felfognám, hogy áldozat. Egyértelműen mellé állnék, nem hibáztatnám.

És azt is megérteném, hogy ilyesmiről nem könnyű beszélni, valószínűleg ezért vallotta be csak most.

2014. szept. 8. 23:57
 13/27 A kérdező kommentje:
Pénzkereset miatt mert az anyja nem adott neki pénzt és diplomát akart
2014. szept. 9. 00:00
 14/27 anonim ***** válasza:
54%

Ha szeretem és még ezelőtt volt,mielőtt megismertem,nem különösebben érdekelne a dolog.És aki ingyen csinálja ugyanezt?Az mégnagyobb hülye már bocsánat...

Mellesleg én ismerek olyat is ahol az asszony így hoz haza egy kis mellékest a férj tudtával,kellemest a hasznossal alapon(férj cukorbeteg,depressziós és hát nemigen működik a szex).

2014. szept. 9. 00:04
 15/27 anonim ***** válasza:
61%

Én, nőként és ex-prostiként elválnék.

Nem azért, mert ezt csinálta, hanem mert képes volt minimum 5+? évig eltitkolni. Ez hazugság. Mi mindent titkolhat még?

Párom a legelejétől fogva tudja. Szerencsére elfogadta, és semmiféle gondot nem okoz a kapcsolatunkban, még az emiatt létező lelki problémáimmal is türelmes. Na de eszembe sem jutott volna titkolni, főleg ennyi ideig... Kinek kéne erről tudnia, ha nem neki, akivel optimális esetben az egész életemet le akarom élni?

Ha titkolom évekig, egy szavam sem lehetne, ha kidob miatta mikor megtudja. Fordított esetben nekem is teljesen megrendülne a bizalmam.

2014. szept. 9. 07:12
 16/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi idő után már jobb lett volna örökre elhallgatni ezt a dolgot.

Vagy mondja meg házasság előtt, h a férfi úgy tudjon dönteni, h ezt is figyelembe veszi.

De 5 év házasság után ez eléggé megrendítő lehet. Nem is maga a tény, hanem, h egyszer csak kiderül valami, amit elhallgatott.

2014. szept. 9. 11:08
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Azonnal csináltass HIV, hepatitis B és szifilisz vizsgálatot.
2014. szept. 9. 11:19
 18/27 anonim válasza:

Egy utcabeli havernak meg 5 év házasság után lett

prosti a neje.

Ez most jobb?

2014. szept. 10. 10:33
 19/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom nekünk is kellene a pénz. Engedjem neki hogy kezdje újra?? Ne ilyen utcait képzeljetek el hanem hogy van egy lakasban ahol van több lány és telefonom jelentkeznek be az ürgék masszázsra , annak a fele a lányoké a másikat le kell adni, és mindn extracsak az övé.
2014. szept. 10. 10:50
 20/27 sztbali ***** válasza:

Megtörtént és már nem lehet visszacsinálni. Én annyira nem lepődnék meg ha a mai állapotot nézzük.

Akár 18 évesen is elkezdhetik és akár éveken át is űzhetik az "ipart".

Ezen kívül van olyan aki még külföldön is csinálja nem csak itthon.

Emellett lehet még a magánéletben is valakije.

2014. szept. 10. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!