Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért számít ilyen furcsa dolognak?
4 hónapos a lányunk, nemrég költöztünk a belvárosból egy külsőbb kerületbe.
Egy hét múlva vizsgázom, úgyhogy amit lehet, könyv mellett töltök időt. Ezért sétálni most kizárólag a férjem viszi.
Amikor visszaért, meglepve mesélte, hogy többen is megállították, mondván ritkán látnak férfit babakocsival.
Ez tényleg ilyen rendkívüli dolog lenne?
Azért otthon egyedül férfi ritkábban sétál a babakocsival. Úgy láttam többet, hogy ott volt az asszony de a férfi tolta, vagy épp rá volt kötve a gyerek.
Külföldön tényleg többet látni, amikor kiköltöztünk akkor feltűnt többünknek, hogy errefelé több apuka van a játszótereken. Míg otthon az iskolában a szülőin főleg akkor jött mutatóba 1-1 apuka ha az anyuka nem ért rá, itt gyakran ketten együtt jönnek.
16os vagyok.
Igen, maradéktalanul felgyógyultam, azóta már a második apróságot várom.
Nevess nyugodtan, én is azt csinálom... :)
Szerintem azon is röhögőgörcsöt kaptál volna, ahogy három kézzel igazgattuk be a gyereket a kendőbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!