Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férj és feleség mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj és feleség mennyi idő után fingik egymás eéőtt nyilvánosan? Vagy mikor meri már megtenni?

Figyelt kérdés
csak érdekel, nem vagyok házas...
2014. aug. 31. 20:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Itt jegyezném meg gyorsan, hogy szerintem a fingás is olyan téma, mint mondjuk a világnézet, házasságpártiság stb. Ezekben nincs abszolút igazság, a lényeg, hogy a két fél egyetértsen. Én nem mondom azt, hogy hülyeség a csak élettársi kapcsolat, de én házasságpárti vagyok. Ettől függetlenül simán el tudom képzelni, hogy valakiknek ez tényleg nem fontos, az az ő dolguk, a lényeg, hogy a megfelelő emberek találkozzanak.

És ilyen a fing is. Ha két fingós házasodik össze, akkor nekik tuti nem lesz ebből konfliktusuk. És két nemfingós házasságában sem ez lesz a konfliktforrás legalább. Itt is a megfelelő embereknek kell találkozniok, ennyi.

2015. febr. 12. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!