Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férj és feleség mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj és feleség mennyi idő után fingik egymás eéőtt nyilvánosan? Vagy mikor meri már megtenni?

Figyelt kérdés
csak érdekel, nem vagyok házas...
2014. aug. 31. 20:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%
mi a barátommal másfél éve vagyunk együtt és kb 2 hónap után már volt olyan szinten a kapcsolatunk hogy nem szégyelltük a dolgot...
2014. aug. 31. 21:08
 12/31 anonim ***** válasza:
87%

6 év után sem teszem, Szándékosan sosem fogom..ez nem jelenti azt, hogy nem fordult elő, nem volt kellemetlen vagy ciki A tesőm és a szüleim előtt sem csinaltam sosem, marmint gyerekkorom óta.

A szüleim sem szoktak előttünk, nálunk egyedül a dédink volt aki szellentett előttünk...

Persze tök természetes folyamat, de wc-zni sem wc-zek előtte csak ha kényszerhelyzet van...( ő figyel az erdőben jön-e valaki, vagy utazáskor az út mellet :):))

Szeintem ez nem az időmúlik, anme neveltetésen,plusz gátlasokon, az unokatesóm képes 3 napig a nagy wc-t visszatartani, ha nem tud nyugodtan lenni, vagy isegen helyen van...mindenki zavarja..

2014. aug. 31. 21:09
 13/31 anonim ***** válasza:
8%
Undorító vagy.
2014. aug. 31. 21:10
 14/31 anonim ***** válasza:
70%
Mi még jártunk, amikor a férjem (akkor még csak a barátom) filmnézés közben megszaladt... Elszégyellte magát, de én nem csináltam belőle ügyet, mondtam, hogy ugye nem gondolja, hogy én nem szoktam??? No, várta is, hogy én mikor fogok. Aztán amikor fálálomban egyszer nekem is kibukott önkéntelenül, akkor csak nevettünk, hogy egy szinttel más komolyodott is a kapcsolatunk :) SZóval mi már házasság előtt lerendeztük. Nyilván nem eregetjük szándékosan egymás orra alé, de nem rohanunk ki a wc-re, ha el kell engedni.
2014. aug. 31. 21:11
 15/31 anonim ***** válasza:
43%

első csóktól 1-2 hét... szóval nem kell házasnak sem lenni hozzá :)

[link]

2014. aug. 31. 21:11
 16/31 anonim ***** válasza:
65%
ha fingásban nincs meg az összhang akkor kár erőltetni a kapcsolatot. ha vki színészkedik a házasságban akkor az egy olyan intézmény ahol nem szeret élni :)
2014. aug. 31. 21:18
 17/31 anonim ***** válasza:
26%
Én 4 év után sem, és nem is fogok. Valahogy ez nekem olyan dolog, amit nem csinálok, se a családom, se a barátnőim, sem a férjem előtt. Oké, természetes, a kakilás is az, mégsem csinálom más előtt. Ő szokott néha, nem csinálok ügyet belőle, csak ha eszem, akkor szólok, hogy azért nem kéne, mikor eszem. Meg én amúgysem szoktam, csak a wc-n, nekem olyan undi lenne belepukizni a bugyimba. Ez meg a legnagyobb marhaság, amit az utolsó írt, hogy ez azt jelenti, hogy nem érzed jól magad a házasságban. Én soha, semmijen körülmények közt, nem pukiznék szándékosan mások előtt. Ez alapvető illem kéne legyen, szerintem.
2014. aug. 31. 22:04
 18/31 anonim ***** válasza:
*semmilyen
2014. aug. 31. 22:05
 19/31 anonim ***** válasza:
92%

17-es: és éjjel, amikor rádjön, akkor is kirohansz a wc-re, nehogy a bugyidba pukizz? Vagy ha egyedül vagy otthon akkor is kimész a wc-re, hogy ne a bugyidba menjen?

Nem kötekezdésből kérdezem, csak ez olyan érdekes magyarázat :)

2014. aug. 31. 22:07
 20/31 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt hozzá köze az illemnek, mivel nem igazán tudom visszatartani, max. pár másodpercig, már ha előre érzem, szerencsére általában nagyon visszafogottak és ritkák is, valamint többnyire eleve a wc-n zajlanak. Ez van. Direkt nem csinálom. Úgyhogy nagy véleményem nincs a dologról.
2014. aug. 31. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!