Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, nem tudom mit tegyek?
5 ev hazassag utan most eloszor megcsaltam a ferjem. Sokat veszekedtunk mostanaba. Az gondolja csak nekem kell otthon fozni, mosni es takaritani es persze legyek csinos is fodrasz, kozmetikus ...
Millioszor atbeszeltuk, hogy napi 9 ora munka utan faradt vagyok es segitsen valamit de mintha a falnak beszeltem volna. Osszevesztunk es en penteken anyuhoz mentem haza es a hetvegen sajnos megtettem amit nem kellett volna.
Hetfon a ferjem a munkahelyem elott vart es kerte beszeljunk otthon.
Haza mentunk es elmondta sokat gondolkodott a hetvegen es szeretne megvaltozzni nem lesz kovetelozo es kiveszi a reszet a hazimunkabol.
Es most latom rajta hogy komolyan modta, nem tudom ez meddig lesz igyde nagyon rosszul erzem magam azert amit tettem.
Nem tudom mit tegyek mert utalok elotte titkolozni egy nyitott konyv voltam eddig elotte.
Mielott barki eltelne azert o sem szent, heti hat nap fel8tol 5ig dolgozok mindennap foznom kell mert a masnapi etel neki ne jo, hetvegen mosok es vasalok. A lakasunk olyan tiszta, hogy a padlorol enni lehetne es ezt eddig egyedul csinaltam.
A baratnom szerint ne mondjam el, de nagyon bant a dolog.
Viszont en akkor tenyleg ugy gondoltam vege, nem tudok mar mit tenni esveget vetek a hazassagomnak.
A kérdező eltűnt!!
Csak nem rájött, hogy teherbe esett az "idegentől" ??!
Nem értem mi a probléma!
Azt írtad, hogy akkora a tisztaság, hogy a padlóról lehet enni! Ha annyira megerőltető lett volna neked a házimunka,akkor heti sok órás munka után ez nem lett volna probléma!
És amíg nincsenek gyerekek, nyugodtan adjon magára egy nő amennyire tud. Ergo legyen ápolt(akár fodrász,akár kozmetikus) is. Ha meg nincs mindig főtt étel és klóros tisztaság, akkor azért sem kell idegeskedni. A férjeddel és veled is probléma van, hogy úgy érzed, rádszakadt minden munka, ő meg nem segít. A legtöbb férfi úgy van beállítva, hogy nem látja el saját magát házimunka terén, ha csak nem lakik teljesen egyedül 18-19 éves kora óta.Valljuk be, ilyenből kevés van!
Kérdező: Ne szólj szám, nem fáj fejem!Ne mond el SOHA a megcsalást, és adj még egy esélyt a házasságotoknak.Ha nem változik X hónap után sem a dolog,akkor ha nincs gyereketek,ne is legyen hanem próbálj elválni és más férfi mellett boldogságot találni.
Erről csak egy klasszikus jut eszembe: "Dehát szakításban voltunk!!!" (Jóbarátok)
Egyébként beszéld meg a lekiismereteddel, hogy szerinte mi a "jó" : elmondani vagy sem és cselekedj úgy. A dolog már megtörtént, a házasságod ettől függetlenül alakulhat még így is, úgy is, dönts úgy, hogy a tükörbe tudj nézni évek múlva is
Sok a túlzás. Mindenki a maga szemszögéből ítél, ha férfi, akkor eredendően a férj helyébe képzeli magát, és elkezdi kiosztani a nőt. Ha nő, akkor több variáció van, de ezeknek az igazsághoz nem sok köze van.Az túl tekervényes.
No most. 1. Ha bánod, ami történt, akkor fejezd be a kalandozást, és hallgass. Ilyet csak a hülye mond el a férjének,mert az elveszti az arcát. Ha meg akar maradni mellette, akkor nincs több félredugás, és ez tisztességes. 2. Ha maradnak a kalandok, akkor tisztességtelen hallgatni, és folyamatosan csalni a másikat. 3. Ha döntöttél és elválsz, akkor azért nem kell elmesélni, ami történt, mert már nincs értelme,az egész csak arra lenne jó, hogy rendesen hátba szúrd a férjed, csak feleslegesen rombolnád a az önértékelését. Felesleges "vezekelni", akár bánod a történteket, akár nem.
Ez nem vezeklésről szól.Azt a papok nagyon szeretik, de mellőzzed. Ha ugyanis válsz, akkor nincs értelme vezeklésnek, ha nem válsz, maradsz, akkor azért nincs értelme, mert a kis Seherezádé-meséd eleve lehetetlenné teszi a további életeteket, amelyet fenn akarsz tartani.Igaz, hogy ezt korábban is meggondolhattad volna,de általában ilyesmire az ember későn jön rá, és ebben nem te leszel se az első, se az utolsó. A tévedés , meg a ballépés joga mindenkit megillet, és mindnyájunkkal meg is esik valamilyen formában.Tudnád, mennyi eshetett már azokkal , akik ekéznek téged, mert félreléptél! És képzeld azok milyen tanácsot adnak neked,akiknek "sebei" vannak. Akik egy ilyen félrelépés szenvedőalanya. Ők soha nem fognak neked használható tanácsot adni, viszont amit valakin valamikor nem verhettek le, azt most rajtad fogják, elvégre te itt vagy, és vagy olyan süke, hogy kiállsz elébük tanácsért.(Elnézést.).A világ tele van megcsaltakkal,és azok nem segíteni fognak nekd, hanem kövezni fognak téged, mert ezt szavakkal,is lehet.
Azt tanácsolom, legyél tisztességes, mint ahogy alapjában eddig is az voltál, csak kicsit elkeseredett és ostoba.Ha egy ilyen majom férj megcsalásán-- aki nem képes észrevenni a feleségén, hogy több kettőnél-- valaki ennyit képes lelkizni, és ilyen felesleges kanosszát járni, az nekem tisztességes ember, legfeljebb nem lopják el az eszéért, de ez még mindig sokkal jobb, mint egy eszes gonosz dög.Amúgy nem arról vagyok híres, hogy hülye lennék, vagy elnéző. Nem ez az oka annak, hogy nem látok itt semmit, ami olyan rettentően bűzlene. Maradj, és hallgass nyugodt lélekkel, vagy válj el, és hallgass, mint egy gerinces ember. Ez még mindenképpen csak a te ügyed,és eddig még nem csinálták semmi végzeteset.Ne foglalkozz a várjúkárogással. Meginogtál a hűségben amikor az már nem feltétlenül kötelez,de ha maradsz, akkor felülírod a megingást, és nem szabad megismételni még egyszer, mert az már nem ugyanaz lenne, mint ez volt.Szerintem te maradni fogsz, de jobb ha megmondod a Pasának, ti ketten vagytok, és nem ő maga. Ha maga van, akkor számoljon vele, hogy maga is fog maradni, és ha ez nem elég, akkor ott kell hagyni. Lupus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!