Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, nem tudom mit tegyek?
5 ev hazassag utan most eloszor megcsaltam a ferjem. Sokat veszekedtunk mostanaba. Az gondolja csak nekem kell otthon fozni, mosni es takaritani es persze legyek csinos is fodrasz, kozmetikus ...
Millioszor atbeszeltuk, hogy napi 9 ora munka utan faradt vagyok es segitsen valamit de mintha a falnak beszeltem volna. Osszevesztunk es en penteken anyuhoz mentem haza es a hetvegen sajnos megtettem amit nem kellett volna.
Hetfon a ferjem a munkahelyem elott vart es kerte beszeljunk otthon.
Haza mentunk es elmondta sokat gondolkodott a hetvegen es szeretne megvaltozzni nem lesz kovetelozo es kiveszi a reszet a hazimunkabol.
Es most latom rajta hogy komolyan modta, nem tudom ez meddig lesz igyde nagyon rosszul erzem magam azert amit tettem.
Nem tudom mit tegyek mert utalok elotte titkolozni egy nyitott konyv voltam eddig elotte.
Mielott barki eltelne azert o sem szent, heti hat nap fel8tol 5ig dolgozok mindennap foznom kell mert a masnapi etel neki ne jo, hetvegen mosok es vasalok. A lakasunk olyan tiszta, hogy a padlorol enni lehetne es ezt eddig egyedul csinaltam.
A baratnom szerint ne mondjam el, de nagyon bant a dolog.
Viszont en akkor tenyleg ugy gondoltam vege, nem tudok mar mit tenni esveget vetek a hazassagomnak.
Szerencsétlen férjedet egy fél oldalon keresztül szidod,
azután meg gondolkodás nélkül befekszel az első szemben jövő pasi alá,
akinek lehet, hogy pont ugyanolyanok lennének majd az elvárásai...
"Ne szólj neki, azt kapta, amit megérdemelt. "
A takarítás és a mással való dugás marhára nem egyenértékű....:O
Kérdező: nem írom le mit gondolok arról ha valaki a megcsalásban látja a problémák megoldását, mert valószínűleg nem érdekel a véleményem ebben az irányban:)
De amit leírok az az, hogy rosszul kezelted a férjedet a problémával kapcsolatban. Ha eddig nem takarított, akkor gondolom nem mosott magára és nem főzött magára stb...
Miért csináltad meg helyette? Miért vállaltál önként rabszolgaságot? Ha valakivel ennyire nem lehet szót érteni akkor kb gyerekként kell kezelni... (Ha nincs más megoldás)
Magadra moss, magadra főzz, magadra mosogass. (a saját tányérjaidat dugd el, és semmi olyat ne moss el amit ő használt)
Előbb utóbb fel fog neki tűnni, hogy nincs tiszta ruhája, főtt kajája, elmosott edénye...és ne csináld meg helyette.
Lehet hülyén hangzik, de ha szereted őt és meg akarod menteni a házasságodat, akkor nem leszel önszántadból továbbra is cseléd, és ezt kell csinálni.
Egyébként szerintem a megcsalással vége a házasságnak. Legalábbis nálam így lenne. De ha nem akarod hazugságra építeni a továbbiakat, akkor el kell neki mondani. Aztán hogy innen hová juttok el, az már csak rajtatok múlik.
Össze-vissza szidod a férjedet, aztán még telibe is vereted magad valaki mással. Hát, hát...
Értjük mi, hogy nem vagy boldog, de akkor mi a francnak akarsz kibékülni?
Zavarjátok le a válást, aztán találjátok meg mindketten azt, akivel boldogok vagytok, ne raboljátok egymás idejét.
"5 ev hazassag utan most eloszor megcsaltam a ferjem. "
Most először? Akkor ezekszerint lesz most, másodszor, harmadszor.... stb? pfff.
Azt mondja már meg valaki, hogy ha összeveszik a párjával, vagy már nem bírja elviselni a párja hülyeségeit, attól, hogy elmegy félrekúrni (mindegy, hogy véletlen vagy tudatos félrekúrásról van szó) attól változik valami a párjával kapcsolatban?
Úgy értem, hogy a párom megváltozik attól, hogy én félrekúrok? Megoldást jelent a problémára a félrekúrás? Nem, mert nem ez a probléma, de a félrekúrással eggyel több gond lesz az adott emberek között!
Ha meg úgy gondoltad, hogy vége, akkor ne hátrálj!
figylej öt évig csináltad ezt, miért nem beszélted meg vele? ja hogy tojt bele? akkor miért nem váltál el?
ja eleged lett? mi a megoldás? nem beszélni vagy válni, félrekúrni, gratulálok, sok erkölcs van benned. valld be és hagyd ott!
Hát igen, most már te is tudod, hogy óriási hibát követtél el. Ha az elvárások nem egyformák, vagy a cipelt terhek nem egyformák egy kapcsolatban, akkor azt felnőtt módjára egyéb eszközökkel kell megoldani. A hűtlenség semmire nem gyógyír. A helyedben mindenképpen magamba szállnék picit, hogy ki is vagyok valójában, mit is akarok, hogyan gondolkodom, mert egyáltalán nem jó jel az, ha az első külön töltött éjszakán egy idegen ágyában landolsz. Tegyél rendet magadban, ez csak egy jó tanács.
A kérdésed hogy elmondd-e vagy se... hát erre csak te tudod a választ. Milyen egyébként a kapcsolat köztetek, milyen a lelkiismereted, a párod mit tud feldolgozni és megbocsájtani, vállalod-e az esetleges következményeket, egyáltalán mik lehetnek a következmények, mi lenne ha később derülne ki?...stb. Nehéz ügy.
Szia!
Ha elmondod azzal csak a lelkiismereteden könnyitesz, ra pedig raterheled az egesznek a sulyat. Ha csak egyszeri alkalomrol volt szo, nem jelentett semmit, es szeretnel a ferjeddel maradni, akkor ne mondd el. Vedd ugy, hogy az a büntetesed, hogy ezzel a teherrel kell elned, cserebe viszont együttmaradhatsz vele. Ha elmondod, azzal csak megbantod, a bizalmat biztosan elveszted, es valoszinüleg nem akar majd veled maradni. Ha mar hibaztal, akkor vallald a következmenyet es az egesznek a felelösseget azzal, hogy nem terheled ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!