Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltam, nem tudom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

5 ev hazassag utan most eloszor megcsaltam a ferjem. Sokat veszekedtunk mostanaba. Az gondolja csak nekem kell otthon fozni, mosni es takaritani es persze legyek csinos is fodrasz, kozmetikus ...

Millioszor atbeszeltuk, hogy napi 9 ora munka utan faradt vagyok es segitsen valamit de mintha a falnak beszeltem volna. Osszevesztunk es en penteken anyuhoz mentem haza es a hetvegen sajnos megtettem amit nem kellett volna.

Hetfon a ferjem a munkahelyem elott vart es kerte beszeljunk otthon.

Haza mentunk es elmondta sokat gondolkodott a hetvegen es szeretne megvaltozzni nem lesz kovetelozo es kiveszi a reszet a hazimunkabol.

Es most latom rajta hogy komolyan modta, nem tudom ez meddig lesz igyde nagyon rosszul erzem magam azert amit tettem.

Nem tudom mit tegyek mert utalok elotte titkolozni egy nyitott konyv voltam eddig elotte.

Mielott barki eltelne azert o sem szent, heti hat nap fel8tol 5ig dolgozok mindennap foznom kell mert a masnapi etel neki ne jo, hetvegen mosok es vasalok. A lakasunk olyan tiszta, hogy a padlorol enni lehetne es ezt eddig egyedul csinaltam.

A baratnom szerint ne mondjam el, de nagyon bant a dolog.

Viszont en akkor tenyleg ugy gondoltam vege, nem tudok mar mit tenni esveget vetek a hazassagomnak.

2014. aug. 28. 14:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem mondod el neki, még hosszú ideig fogod magad őrölni, és ez meg is fog látszani rajtad, amit ő előbb -utóbb észre is fog venni.
2014. aug. 28. 14:59
 12/34 anonim ***** válasza:
77%
egy ilyen hapsi nem fogja észrevenni
2014. aug. 28. 15:05
 13/34 A kérdező kommentje:
Hat az a veszely nem fenyeget hogy eszre venne.
2014. aug. 28. 15:08
 14/34 anonim ***** válasza:
2%
Nem csináltál semmi rosszat, de mégis el kellene mondanod a férjednek ezt, joga van tudni róla, innen kell tovább építenetek a kapcsolatotokat.
2014. aug. 28. 15:23
 15/34 anonim ***** válasza:
75%

Szia. Én is ebben a helyzetben vagyok, csak az a valaki azóta is része az életemnek.

Lehet itt gerincről beszélni, meg lepontozni, tegyétek hát.

Az én férjem is hasonló, sőt nálunk is volt megváltozok holnaptól és minden más lesz. Volt is változás, kb 2 hónap, aztán minden a régi. Nem részletezem miért nem megyek el tőle, meg van az oka annak is. Szeretem a férjem, de már réges régen nem úgy mint régen, én 15év után tettem meg ezt, és furcsa, de így jó.

Ne mond el neki, ha egyszeri dolog volt akkor meg főleg ne. Hidd el nem fog az életed végéig furdalni a lelkiismeret.

2014. aug. 28. 15:38
 16/34 anonim ***** válasza:
26%
Ne szólj neki, azt kapta, amit megérdemelt. Te pedig jól érezted magad végre.
2014. aug. 28. 15:50
 17/34 anonim ***** válasza:
96%
Hát nem tudom. Ha valaki péntektől vasárnapig le tudja magában zárni az 5 éves házasságát, és pikk pakk talál mást, az jobb ha nem erőlteti tovább a dolgot, mert értelemszerűen nincs erre szüksége. Nincsenek itt már komoly érzelmi szálak kérem szépen. Nem az lesz a nagy becsapás, hogy nem mondod el a megcsalást, hanem az, hogy vele maradsz...az nagy becsapás.
2014. aug. 28. 15:51
 18/34 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon szánalmas itt egy kát ember hozzá állása a dolgokhoz.Annyira természetes hogy valaki félre dug csak azért mert éppen nem segít a férje.Undoritó vagy kérdező!!Nem baj pontozzatok le,tól szigorú vagyok biztos.Bezzeg a lábadat vol energiád szétteni.Hányinger komolyan.

Nem is értem egy két ember miért vigasztalja a kérdezőt,hogy jaj így meg úgy te nem tettél semmi rosszat..pfff

Nem a félre kúrás olyan természetes manapság mintha csak elmennénk boltba.Vicc

2014. aug. 28. 17:00
 19/34 anonim ***** válasza:
97%
Ne sertodj meg kerdezo de ha anyuhoz mentel hogy tortent meg az az alkalom? Na mindegy kicsit meseszeru sztori ez szegeny no ki sem latt a hazimunkabol meg a melobol de pasizni tud.
2014. aug. 28. 17:08
 20/34 anonim ***** válasza:
95%

büszke lehetsz magadra

de nyugi most csak betojt és azért ígért meg fűt/fát, de sebaj, így majd újra félredughatsz

2014. aug. 28. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!