Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido a maximum amennyit varnal az eljegyzesre, hazassagra?
"majd akar"...a nagy büdös francokat. Vagy akar veled közös jövőt, vagy nem. Ismer már jó ideje. Ennyi. Ha akar, akkor meg elfogadja, hogy nem élsz bele a vakvilágba, hanem nyilatkozzon. Én két dolog miatt hagynám a fenébe:
1. ne szórakozzon. Ismer már több éve, el tudta dönteni, hogy akar-e veled közös jövőt vagy sem. A ruhát sem próbálgatjuk, viselgetjük kibolyhosodásig, mire megfontoljuk, hogy megvesszük-e...
2. Utálod a gyerekét, nem bírsz vele megmaradni. Egyrészt milyen apa az olyan, aki képes együtt lenni egy olyan nővel, aki ennyire utálja az életének egy részét? A te szemszögedből: ha összeházasodnának, még jobban zavarna a "kölök". Ha esetleg közös gyereketek is lenne, egyenesen vérszemet kapnál tőle...
Keress egy hozzádvalót inkább.
A kölköt már most is rühellem, mert sajátot akarok majd egy idő után. Persze ő meg nem, neki elég az a mit a volt nőnek csinált.
MIndenki ezt mondja hogy keress mást, ez egyszerű megoldásnak tűnik, de mi van akkor ha szeretsz valakit? 3 éve jóban rosszban, jól megvagyunk, de nekem már kezd kicsit terhessé válni ez az időhúzás.
Másrészt viszont már elment a kedvem az egésztől, nekem kell könyörögni hogy vegyen feleségül? Nem ez a lányok vágyálma. Én engedtem a dolgokból, megmondtam hogy lemondok az esküvőről elég együttélés is, ha elfelejti végre azt a hisztérikus kölköt.
Sajnos ebben az esetben ez nem fenyegetés, hogy elhagy. Legalább vallana színt hogy nem kellek soha, de azért a házimunka szexrabszolga az kell neki.
Ha elhagyna, mi lenne? Kereshetnék valakit bűntudat nélkül, aki végre tényleg akar engem.
Na, látod, te is tudod mi a megoldás.
Neki már van gyereke, nem is akar többet. Házasodni sem akar újból.
Te viszont mindkét dolgot szeretnéd. Szereted? Lehet, de hogy ő nem szeret téged, inkább csak kényelmi cikk vagy neki, az látszik: nem akar gyereket tőled, nem akar elvenni. Jó vagy mindenre, de nem akar veled családot alapítani, örökre tervezni. Nála ezek már lefutott körök, ha elölről is kezdené, az nem te vagy, különben nem azzal hárítana, hogy "majd". Ha félne, hogy elveszít, nem húzná az agyad...Tedd már fel magadnak a kérdést, hogy mit keresel még mellette azon kívül, hogy megy feletted az idő, és sokkal nehezebb úgy társat találni, hogy már szűkülnek a lehetőségeid (minél idősebbek vagytok, annál több az elvált, gyerekes pasi, és nem is biztos, hogy azok nem inkább egy fiatalabbal hetyegnének, akik még nem akarnak megállapodni) + ketyeg a biológiai órád, és gyerektelen férfit akarsz.
Köszönöm az őszinte választ!
Sajnos leginkább az a gond, hogy már én is elkényelmesedtem kicsit ebben a kapcsolatban (nem azét mert nem adok a külsőmre stb.). Vissza gondolva a keresgélős időkre, semmi kedvem újra diszkóba járni vagy máshová, és mindig mindenkiben keresni azt a valakit hátha ő lesz az. Belefáradtam már ebbe, szeretnék megállapodni. Ha most újra nekikezdenék keresgélni, megint jönne a sok fiatalabb pasi, akiknek ált eszük ágában sincs állandó valakit keresni komoly kapcsolatra, és az megint húzná az időmet.
Nem tudom hol lehetne végre olyan valakit megismerni akivel minden működik is, és tényleg nem csak szórakozni akar. Mert sajnos a mai világban csak ilyenek vannak.
Igen vannak kivételek, ezeket valakik lestoppolják. Sajnos én eddig nem találtam meg a nagy őt, most reménykedtem hátha, de ez az állandó mellőzöttség, semmibevétel nekem nem hiányzik.
Ha vannak ötleteitek várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!