Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi ido a maximum amennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido a maximum amennyit varnal az eljegyzesre, hazassagra?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi idot erdemes egy pasira aldozni hogy megtegye ezeket a lepeseket? Mert ha egy no mar nem olyan fiatal a pasi otthagyja konnyebben talal part mint a no. Ahogy telik az ido arra is gondolni kell sajnos hogy lehet a teherbeeses sem lesz zokkenomentes. Ti mennyit varnatok egy pasira ebben az esetben?
2014. aug. 28. 11:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
66%

"csakhogy egy harmincas nőnek nincs ideje 3-4 éveket várni esküvőre, és ott még hol van a gyerek."

Miért akkor mennyit várna 1-2 évet még megsem ismeri a másikat milyen ember? Azért minden jöttmenthez nem kell hozzámenni meg gyereket szülni,mert abból lesz a még féléves sincs gyerek de már nincsenek együtt.

2014. aug. 28. 11:44
 12/40 anonim ***** válasza:
54%
Én legfeljebb egy évet várnék. Minek pazaroljam egy olyan férfira az időmet, aki egy év után se akar elvenni.
2014. aug. 28. 12:03
 13/40 anonim ***** válasza:
77%
Korfüggő, vagy inkább életszakaszé. Ha valaki túl van a tanulmányin, dolgozik, akkor szerintem egy éven belül bőven bele kell férnie az összeköltözésnek, de jobb minél hamarabb, elvégre, ha jó együtt, akkor derüljön ki, hogy működik-e élesben is, ha meg nem jó annyira, hogy vágyna az ember a párjára a hétköznapi élethelyzetekben is, akkor felejtős. Legalább egy - másfél év együttélés kell ahhoz, hogy oszoljon a rózsaszín köd, előjöjjön minden rejtett/rejtegetett tulajdonság, és leszűrhetjük, hogy tudunk-e, akarunk-e így élni hosszú távon. Úgyhogy szerintem 2 évnyi effektív kapcsolat (nemcsak együttjárogatás, néha egymásnál alvás, hanem tényleges együttlét) után már elvárható, hogy az ember ki tudja találni, hogy meg lehet-e lépni a magasabb szintet vagy sem. A férfiak nagyon kényelmesek, és ha jó is egy kapcsolat, nem biztos, hogy maguktól eszükbe jut a házasság. Végülis, minek, ha anélkül is megkap mindent? Ezért kell megbeszélni a dolgot, mert ne mondja nekem senki, hogy nem megalázó csak x. barátnőnek lenni, ha lehetne "A" feleség is. Amíg a házasság egy kapcsolat legmagasabb foka, addig bizony az ember lányának böki a csőrét, hogy egy jó kapcsolatban miért nem is lépik meg ezt a szintet. Ha pedig a pasi részére nem is olyan jó, akkor azt illene közölni, és nem megvárni, amíg a nő házisárkány lesz, mert nem bírja megemészteni, hogy hiába élnek jól, "nem kellesz eléggé" szituban van.
2014. aug. 28. 12:10
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

65%-os, te hány éves vagy, és van-e gyereked?

hallottál-e már a nők biológiájáról?

mert lehet ám éveket várni 35ön felül, csak a biztosra menni.... csak akkor érdemes rögtön beadni a keresetet az örökbefogadásra is.

2014. aug. 28. 12:15
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
A rózsaszín köd általában 2 évig tart, a kutatások szerint és nálam is kb. annyi ideig tartott.
2014. aug. 28. 12:15
 16/40 anonim ***** válasza:
62%

# 14/15

Szóval ha 35 felett van akkor tökmindegy ki csak vegye el valaki és csinálja fel? Elég szánalmas.

Engem 36 évesen szült anyu,semmi bajom még allergiás sem vagyok és tökéletes anya volt.

2014. aug. 28. 12:23
 17/40 anonim ***** válasza:
89%
Én 24 éves vagyok, a vőlegényem 2 év után kérte meg a kezem, idén márciusban. Esküvő jövő nyáron lesz. Mi már akkor beszéltünk ezekről a dolgokról, amikor éreztük mindketten, hogy nem csak futó kapcsolat lesz ebből, és hogy mindketten komolyan vesszük a másikat. Tehát nem beszéltük meg konkrétan, hogy akkor 2014. márciusában megkéri a kezem, hanem arról beszélgettünk, hogy mikor lenne jó az esküvő stb. Ebből már tudtam, hogy előtte meg fogja kérni a kezem nyilván, és ő meglepetést szeretett volna, ami sikerült is. A gyermekvállalást is megbeszéltük, hogy az esküvő után neki is állunk próbálkozni. Én nem tudnék úgy élni, hogy eléldegélünk a vakvilágba egymás mellett, aztán majd csak lesz valami. Én nem értem meg az olyan kapcsolatokat, ahol a társak nem tudnak nyíltan ilyesmiről beszélni komolyan, vagy nem merül fel egyáltalán a házasság gondolata. (már akik szeretnének ténylegesen, és nem szögezik le a kapcsolat elején, hogy nekik nem számít) Úgy gondolom, hogy egy 30-as felnőtt nőnek és férfinak már tudnia kellene, hogy mit is szeretne a jövőben, és igen is ezeket meg kell beszélni, és nem várni a másikra. Ezért sem értem azokat a férfiakat, akik rögtön házisárkányozzák a nőt, meg hogy "kihisztizi az eljegyzést" ha szóba jön a téma, vagy ha beszélni szeretne erről komolyan, hogy hogyan is tovább. Nem értem, hogy pár férfi miért ilyen töketlen, és hogy mire vár????
2014. aug. 28. 12:26
 18/40 anonim ***** válasza:
84%

14es. igen, szánalmas ez a helyzet, vagy inkább szánakoznivaló.

egy férfi nem kerülhet ilyen helyzetbe, csak egy nő.

hogy fel kell adja az igényeit, azért hogy esélye legyen gyerekre.

gondolom, max.20 éves vagy, tele álmokkal és bizakodással.

remélem, hogy úgy is alakul minden, ahogy elképzeled.

de van, akinek nem úgy alakult, és néhány éve van rá, hogy szüljön. ilyenkor már ki kell törölni az álmot a szemünkből, és lépni kell. lehet, hogy nem a tökéletes megoldás jön létre, de legalább létrejön valami, nem csak a semmi, meg az álmodozás.. utána meg a sírás meg az elszalasztott dolgok feletti panaszkodás.

és nehogy azt hidd, hogy ezek könnyű döntések. nagyon könnyű leszánalmasozni valakit 20 évesen a kis trónodról.

reméljük, hogy soha nem fogod megérteni ezt a helyzetet.

2014. aug. 28. 12:41
 19/40 anonim ***** válasza:
85%
16 Ne haragudj a 15-ös vagyok, aki mellesleg nem ugyanaz 14-essel és a válaszomban semmi olyasmi nem volt, hogy 35 év felett bárkivel el kell, hogy vetesse magát egy nő, sőt, abszolút ellenzem az ilyesmit, mellesleg házas vagyok 27 éves korom óta.
2014. aug. 28. 12:44
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
16 Ráadásul ha anyukád 36 évesen szült téged, és nem egy futó kalandból születtél, akkor az akár azt is jelentheti, hogy a szüleid huszonéves korukban házasodtak össze, csak te jöttél össze nekik ilyen későn.
2014. aug. 28. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!