Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert itelik el az olyan noket aki szamitasba veszi az anyagiakat a parkapcsolat hazassag soran?
Persze utolsó mert te láttál már olyan hogy a nő odament járjunk had költsem a pénzed erre a pasi meg bólogatót?
Kérdező nekem csak az a kérdésem, hogy amit te nem tudsz egy kapcsolatba adni azt a másiktól mégis hogy várhatod el?
Kérdező!
Te elvárod a pasasoktól, hogy legyen pénzük, házuk és autójuk.
De te mit tudsz adni cserében??
(Maximum egy kis hüvelygombát?!)
Én nem ítélem el, én a te felfogásodat ítélem el, miszerint csak protekcióval lehet karriert befutni. Nem, tanulással is be lehet, de nyilván hiába magyaráznám ha erről már lecsúsztál.
Nekem fontos hogy jó állása legyen, főként hogy legyenek céljai és hát ne nagyon keressen kevesebbet mint én. Szeretem azt aki nem elégszik meg semmivel, mindig többre vágyik, igazából ennyi.
Ma már nem csak a nőktől várják el,lásd ezt a kérdést,a pasik is egyre jobban nézik a csaj pénztárcáját mindenki a másik hátán akar felmászni(tisztelet a kivételnek) nemtől függetlenül:Lásd például ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
# 37/39
Nem olvastam teljesen végig azt a kérdést de az,hogy néha "szegénységén" kibukik az ember és mindenkit hibáztat vagy direkt olyan párt keres aki gazdag nagyon nem ugyan az.
Én is volt már olyan hogy kibuktam hogy munkatársam ugyan ott dolgozik mégis több napig nyaral a tengerparton én meg a Balatonig nem bírok eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!