Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert itelik el az olyan noket aki szamitasba veszi az anyagiakat a parkapcsolat hazassag soran?
5ös a válaszod hevességéből is az jön le mennyire "leszarod" a pénzt.... -.-
Am meg aki azt mondja, hogy a pénz nem számít az hazudik. Hogy a fenébe ne számítana, mert akár tetszik akár nem, ma mindenek az az alapja.
A "gazdag pasikat" se kell sajnálni, általában nem hülyék és pontosan tudják, hogy a szexbomba plázacica miért is annyira "szerelmes" beléjük.
Természetesen az is előfordul, hogy a tényleg szeretik egymást, nem olyan elképzelhetetlen ez.
Mert nem más ember pénzével gazsulálunk, hanem önmagunk, vagy a társunkkal teremtjük meg a közös élet alapjait. Magyarul: nem a készbe próbálunk beleülni, hanem a két ember teremti meg a készt.Együtt közösen:)
Ezért ítélik el(teljesen jogosan) a más pénzére utazó, és gazsuláló nőket, akiknek nincs annyi a markukba, hogy önerőből érjenek el bármit, ellenben a másik dolgával próbálják játszani azt, akik sosem voltak.
Fontos, hogy legalább az erőfeszítéseink azonosak legyenek.
Ha én dolgozom, ő is.
A párom a nullán volt, mikor megismertem, egy együtt jutottunk el oda, ahol tartunk. Én erre büszkébb vagyok, mert egyrészt ő is tudhatja, nem a jó időszakban kerültem mellé (nem volt se állása, se munkája, se pénze; szüleinél élt), hanem egyenesen a legrosszabba, ami az anyagiakat illeti, és ez nem tántorított el, hisz láttam, hogy csodálatos ember.
Elítélem azokat a nőket, akik az ilyen jó embereket szarba sem veszik, inkább kikötnek egy gazdag büdös bunkó mellett, és sajnáltatják magukat, hogy csépeli őket. (Nem egy ilyet láttam! Persze nyilván nem minden gazdag ilyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!