Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert itelik el az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert itelik el az olyan noket aki szamitasba veszi az anyagiakat a parkapcsolat hazassag soran?

Figyelt kérdés
Ha valaki fontosnak tartja hogy legyen a pasinak kocsija haza vagy ne keruljon rosszabb anyagi helyzetbe mint ahogy otthon elt. Mert nyilvan kariert nem lehet befutni hacsak nincs protekcioja az embernek.Az elethez meg igenis penz kell szoval nem ertem hogy miert szolnak be annak akinek lehetosege van gazdag pasival jarni elni?
2014. aug. 22. 15:28
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Fordítsuk meg.

Miért a pasitól várod el az anyagi jólétet?

Miért nem neked van házad, kocsid és sok pénzed??

Azután majd ha ez mind meglesz, kizárólag szerelemből hozzámész egy ágrólszakadt munkakerülő csöveshez. Ugye??

2014. aug. 22. 17:52
 22/47 anonim ***** válasza:
89%
21: Ilyenkor jönnek azzal a "kedvenc" dumámmal az ilyen nők, hogy a természet rendje, hogy a nők a domináns (értsd: pénzes) pasihoz húznak, tehát ők csak a természetből vett ösztönüket követik. :D
2014. aug. 22. 17:54
 23/47 anonim ***** válasza:
62%

Úristen, jó, hogy szólsz, én akkor be se futottam karriert, mert a szüleim vidékiek, a szakmámhoz semmi közük. Jaj, szerintem egyik diplomám sem igazi, de ez azért jó, mert nem kell megírnom a doktorimat sem, hiszen az sem igazi. Fel is mondok.

A barátomnak pedig megmondom, hogy 200-zal ne merjen többé hazaállítani hónap végén, mert azzal semmire se megyünk, ha annyit keres, mint én.

Mindenkinek lehetősége van gazdag pasival élni, nekem pl. gyakorlatilag csak azok vannak a szakmában (sok generációs budapesti értelmiség, tehetős szülőkkel), sőt, a barátomék is azok. De persze ehhez kellett ész is, bmw-s hülyével nem jöhet össze bárki, kedvesem, légy rá büszke!!!:)))))

27n

2014. aug. 22. 18:01
 24/47 anonim ***** válasza:
19%
Úgy látom a 23-as válaszoló maximálisan felfogta a lényeget ;)
2014. aug. 22. 18:36
 25/47 anonim ***** válasza:
Van az a fajta,
2014. aug. 22. 18:57
 26/47 anonim ***** válasza:

bocs, szarakodott a gépem.

Van a

2014. aug. 22. 18:57
 27/47 anonim ***** válasza:
Én nem nézem le, mert szvsz bátornak kell lenni ahhoz, hogy valaki ennyire másra bízza magát. Ha én összevesznék a párommal, és szakítanánk, attól még meglenne az egzisztenciám, de egy kitartott nő kénytelen lenne vagy visszakuncsorogni magát a palijához, vagy visszamenni a szüleihez, vagy szerezni egy másik pénzes palit.
2014. aug. 22. 19:48
 28/47 anonim ***** válasza:
(bocs előző, ha még folytattad volna)
2014. aug. 22. 19:49
 29/47 anonim ***** válasza:
Te hogy éreznéd magad, ha valaki a pénzedért menne hozzád, illetve kidobna, mert csóri vagy? Az aranyásókat senki sem kedveli, bocsi.
2014. aug. 22. 20:12
 30/47 anonim ***** válasza:
Mert látszik rajtuk, hogy nem szívből házasodnak, hanem csak a pénz miatt. Közhely, de ez van. Én nem tudnék csak a pénzért összejönni valakivel.
2014. aug. 22. 21:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!