Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a háztartásbeli nőket? Főleg ebben a topicban
Állandóak az olyan kommentek, hogy eltartani a qrvákat szokták, meg hogy egy htb nem ért semmihez, ráadásul lusta is.
Ha a férj keres annyit, hogy a nő megengedheti magának, hogy otthon legyen, akkor miért ne tenné?
Külföldön ez teljesen normális.
Én is otthon vagyok, nyelveket tanulok, olvasok, azt csinálom, amit szeretnék, meg persze háztartás. A párom dolgozik, nem belegebed egy olyan munkába, amit utál, hanem azt csinálja, amit szeret, és meg is fizetik.
Az elkövetkezendő pár évben szeretnék szerezni egy diplomát, olyan szakon, ami érdekel, hogy ne azt kelljen csinálnom egy életen át, amit utálok, és ne gyomorgörccsel járjak be munkába.
Amúgy meg ez a történet már több ponton is sántít, először a kérdésben azt írja, megengedheti magának, miért ne tenné, később meg, hogy még csak 4 hónapja, és majd jövőre menni fog, meg még nem kaphatott munkát csak azért van otthon. A pasija jól keres, hogy neki dologznia se kell, de se tévé (mert nem néznek fertőőt, persze), se mosoógép, se mosogatógép. Majd az új helyen lesz (mert mintha innen nem lehetne átvinni). :D
Na hagyjuk már ezt az egészet, komolytalan.
Mr King! Ez egy fórum. Kérdések-válaszok. Leírhatom a véleményem? Nem fáj, csak lenézem az ilyet (igen, van jogom hozzá! Vagy börötnbe zárnak miatta?)
Vagy csak tapsolni lehet a kérdésekhez, hogy ez igen, jól csinálod?
"Futja, csak 2 hónap, és költözünk, majd veszünk oda"
?? :D A mosogatógépet meg a mosógépet tilos költöztetni arrafele, vagy mi? :D
"s akkor mi van ha a napi mosogatás 15 perc, a felsöprés, felmosás stb ház/lakás méretétől függően több óra is lehet."
Gondolom 2 főre nem élnek 300m2-es palotában...
Felporszívózni meg nem tudom, mióta kell naponta. Tudom, nálatok még vesszőseprű van, a szemetet meg egyenesen gereblyézed össze, de hidd el, a többségnek azért telik porszívóra :)
Ez a "Miért fáj az neked?" szöveg meg mi már? Amikor már semmi mondanivaló nincs, ezt mindenre el lehet sütni.
Miért fáj az neked, hogy lenézem az ilyeneket? - ennyi erővel...
Én sose tudnék háztartásbeli lenni, de nem ítélném el azokat, akik így élnek. Akik szidják, azok gondoljanak bele, hogy az ő nagyanyjuk vagy dédnagyanyjuk is jó eséllyel az volt...
És nekem sincs perpill mosógépem, mert albérletbe nem veszek (csak macerás lenne a költözés). Nem pénz kérdése.
Hát jó, nem fáj hogy lenézed a másik embert ismeretlenül. Gyakorlatilag téged minősít...nem nagyon kéne dicsekedni azzal, hogy ilyen ember vagy.
Mellesleg nem sírtam, hogy valamit nehéz volt megcsinálni. Pusztán igazságtalannak érzem amikor valaki lekicsinyli azt amiért a másik dolgozott. Legyen az háztartás, vagy akármi más.
Nekem az a fura, hogy 2014-ben x ideje élnek valahol ahol nincs mosógép legalább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!