Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nézik le a háztartásbeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le a háztartásbeli nőket? Főleg ebben a topicban

Figyelt kérdés

Állandóak az olyan kommentek, hogy eltartani a qrvákat szokták, meg hogy egy htb nem ért semmihez, ráadásul lusta is.

Ha a férj keres annyit, hogy a nő megengedheti magának, hogy otthon legyen, akkor miért ne tenné?

Külföldön ez teljesen normális.

Én is otthon vagyok, nyelveket tanulok, olvasok, azt csinálom, amit szeretnék, meg persze háztartás. A párom dolgozik, nem belegebed egy olyan munkába, amit utál, hanem azt csinálja, amit szeret, és meg is fizetik.

Az elkövetkezendő pár évben szeretnék szerezni egy diplomát, olyan szakon, ami érdekel, hogy ne azt kelljen csinálnom egy életen át, amit utálok, és ne gyomorgörccsel járjak be munkába.

2014. aug. 21. 18:42
 101/136 A kérdező kommentje:
Főzni, mosni (nincs mosógép), mosogatni (nincs mosogatógép), rendbe rakni a konyhát, a szobát, meg tanulni.
2014. aug. 22. 17:32
 102/136 anonim ***** válasza:
12%

Mondom a NAPI tevékenységed!

2 főre főzöl, nagy dolog lehet utána elmosogatni és rendbe rakni a konyhát.

És most írtam, mosni, takarítani nem kell minden nap, pláne két főre. Rendberakod a szobát? Miért, minen nap festés van ott, vagy mi? Betologatod a székeket a helyére? Két fő nagy káoszt csinálhat, pláne ha az egyik egész nap dolgozik. Na ne nevettess már. :D

Szóval még mindig nem tudom mit csinálsz reggeltől estig. Vagyis sejtem...:D

2014. aug. 22. 17:37
 103/136 A kérdező kommentje:

Hallgatlak, mit csinálok szerinted?

TV-nk nincs, úgyhogy nem nézek szappanoperákat 24 órában

2014. aug. 22. 17:38
 104/136 anonim ***** válasza:
60%

"Gyerek nincs ha jól veszem ki"

Miért ? A gyerek az kötelező? Na ne már...Miért kéne hogy gyerek legyen minden házasságban? (Nem mindenki gyerekmániás, és van olyan is aki nem tud vállalni...

2014. aug. 22. 17:39
 105/136 anonim ***** válasza:
24%

Azt mondod a férj annyira jól keres, hogy otthon maradhatsz, és nem futja mosógépre meg mosogatógépre? :DD

Na, pont ezért kellene elmenned neked is dolgozni!

Szerintem ne feszegesd tovább, mert magad is belezavarodsz.

2014. aug. 22. 17:39
 106/136 A kérdező kommentje:

Még mindig nem írtad, hogy mit csinálok egész nap :D

Futja, csak 2 hónap, és költözünk, majd veszünk oda

2014. aug. 22. 17:41
 107/136 anonim ***** válasza:
94%

Mr King! Értelmezni?

Nem azt írtam, hogy ez baj, hanem arra értettem - értelemszerűen - hogy akkor arra sem kell mosnia, főznie, figyelnie rá pluszban, hogy indokolná az otthonlétét.

2014. aug. 22. 17:41
 108/136 anonim ***** válasza:
73%
Én írjam le mit csinálsz? Te nem tudod? Amit írtál, az két óra elfoglaltság max.
2014. aug. 22. 17:44
 109/136 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként attól, hogy a házimunkát valaki x óra alatt megcsinálja, és nem fél nap alatt, az attól még meg van csinálva. (nem csinálja meg magát), tehát mindenki aki házimunkát végez, dolgozik vele. Nagyon lealacsonyítod ezt a dolgot....és akkor mi van ha a napi mosogatás 15 perc, a felsöprés, felmosás stb ház/lakás méretétől függően több óra is lehet. Az attól még munkavégzés.... A fennmaradó idő meg mindenkinek más. Valaki olvas, van aki a hobbijának él, van aki tanul stb stb, ez már mindenkinek a magánügye.

És ha valaki megengedheti hogy otthon legyen akkor senkinek nincs joga kitartott qrvának nevezni. Aki megteszi, az saját magát minősíti, hogy ismeretlenül bírál valaki mást.

2014. aug. 22. 17:45
 110/136 A kérdező kommentje:
Azt mondtad, tudod. Szóval hallgatlak
2014. aug. 22. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!