Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú férfival lenne jobb párkapcsolatban élni?
A:
Komoly, elfogadható egyetemet végzett. Szeret a bulikat, társaságot. Nem sportol túl sokat, inkább szórakozni szeret. Szeret kirándulni, kikapcsolódni. A viselkedése visszafogottabb, de rendezett. Öltözködése divatos, szolid. A véleménye a világról átlagos. Tájékozottsága is átlagos. Közepesen kreatív, átlagosan tevékeny. Viselkedésére inkább felnőttes. Nincsenek túl nagyra törő céljai, inkább az átlagos emberek vágyai kötik le, lakás, autó, család.
B:
Szétszórt, lazább, de szükséges helyzetben tud komoly is lenni. Törekszik, hogy folyamatosan fejlessze magát műveltségben, szakmájában. Sokat szeret sportolni. Folyton elfoglalt, mindig vannak ötletei, kreatív. Sokat tanul, nem riad meg a nehéz feladatoktól. A munkája/tanulmánya mellett komolyan veszi a sportot és sok időt is fordít rá. Öltözködése nem annyira szolid, szereti a színesebb darabokat, ábrákat, rajzfilmfigurákat. Mindenről van véleménye, minden iránt érdeklődik. Viselkedése ha szükséges fegyelmezett, de ha elengedi magát gyerekes. Nem szeret szórakozóhelyekre járni, utálja a bulizást. A céljai között vannak elég merészek. Rugalmasabb személyiség. Kevés a szabadideje, mert mindig csinál valamit, állandóan fejleszteni akarja magát. Szereti a játékokat, a való életben is és a videójátékokat is.
Érdekelne, hogy mi az emberek véleménye a két embertípusról
a B nem tűnik olyannak, aki leállna családot alapítani,még fejlődésben van, talán a hűség sem áll közel hozzá, ez mellett pedig attól még azt is hiheti magáról, hogy az, de ő még keresi önmagát, az első már megtalálta.
és a B lehet élete végéig kerei majd önmagát..
" C " !!
Amúgy bármelyik mellett is döntesz, az első veszekedésnél majd rájössz, hogy a másikat kellett volna választani...
Nekem ez 2 végletnek tűnik.
Én művészeti pályán vagyok, nagyon sokat mozgom színházi és filmes körökben, így nem nagyon tudnék elképzelni magam mellett egy bankárt vagy egy mérnököt, mert fontos, hogy tudjuk egymást inspirálni.
Az A típus nekem nagyon kötöttnek tűnik, nem nagyon akar új nézetekkel találkozni stb, így nem tudom, hogy megértené-e az én feladataimat, teendőimet, élményeimet. Volt dolgom hasonló sráccal és bár lehet a legjobb, valami mégis hiányzik náluk. Pont a közös érdeklődés. Ha én is az átlagosság felé törekedtem volna, akkor valószínűleg rendben lenne, hiszen hosszútávon "megéri". De nem így alakult az életem.
A B típus viszont nekem nagyon szélsőséges. Szimpatikus, hogy vannak tervei, de a kérdés, hogy tesz is értük? Volt ilyen barátom (nem is egy) és sajnos 3-4 év után ugyanott tartott, ahol a kezdetekkor. Túl sok volt az álom, de a megvalósításra nem szánt energiát. A videojáték stb nekem nagyon unszimpatikus dolgok, inkább járjon társaságba vagy menjen el egy kiállításra, mint otthon butítsa az agysejtjeit.
Az ideális számomra az, ha valaki céltudatos, nyugodt, nem fanatikus semmilyen téren, inkább lelkesedő. Nem gubózik be otthon, nyit a külvilág felé, emiatt kiegyensúlyozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!