Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú férfival lenne jobb párkapcsolatban élni?
A:
Komoly, elfogadható egyetemet végzett. Szeret a bulikat, társaságot. Nem sportol túl sokat, inkább szórakozni szeret. Szeret kirándulni, kikapcsolódni. A viselkedése visszafogottabb, de rendezett. Öltözködése divatos, szolid. A véleménye a világról átlagos. Tájékozottsága is átlagos. Közepesen kreatív, átlagosan tevékeny. Viselkedésére inkább felnőttes. Nincsenek túl nagyra törő céljai, inkább az átlagos emberek vágyai kötik le, lakás, autó, család.
B:
Szétszórt, lazább, de szükséges helyzetben tud komoly is lenni. Törekszik, hogy folyamatosan fejlessze magát műveltségben, szakmájában. Sokat szeret sportolni. Folyton elfoglalt, mindig vannak ötletei, kreatív. Sokat tanul, nem riad meg a nehéz feladatoktól. A munkája/tanulmánya mellett komolyan veszi a sportot és sok időt is fordít rá. Öltözködése nem annyira szolid, szereti a színesebb darabokat, ábrákat, rajzfilmfigurákat. Mindenről van véleménye, minden iránt érdeklődik. Viselkedése ha szükséges fegyelmezett, de ha elengedi magát gyerekes. Nem szeret szórakozóhelyekre járni, utálja a bulizást. A céljai között vannak elég merészek. Rugalmasabb személyiség. Kevés a szabadideje, mert mindig csinál valamit, állandóan fejleszteni akarja magát. Szereti a játékokat, a való életben is és a videójátékokat is.
Érdekelne, hogy mi az emberek véleménye a két embertípusról
Szerintem választ azt, amelyiknek nagyobb a farka.
(Most komolyan, tőlünk várod, hogy szerintünk NEKED melyik lenne jobb?)
Volt mindkét típussal dolgom...
az A-t választanám (választottam), mert én is ilyen ember vagyok. Családcentrikus, kirándulós, egyszerű.
Én apukát akarok a gyerekeimnek, nem egy néha beköszönő idegent, akinek 5 perce sincs a 2 nyelvórája, kerámia szakköre, sakk-klubja között.
Olyat, akinek a legjobb elfoglaltsága velem lenni, mert én ezt igénylem, egy cicás, bújós, társaságot igénylő valaki vagyok.
A másodikkal örökké téptük egymást, veszekedtünk, mert más volt az értékrendünk. Az ilyen ember (szerintem) önző.
Mindenki más típus persze, van akihez a B illik. Azért is írtam le én milyen vagyok, közelebb állok az A-hoz személyiségben. Könnyebben kijön egymással 2 olyan ember, akik több dologban egyetértenek egymással, mint két nagyon ellentétes.
basszus ha így agyalsz akkor egyik sem!!!
te jó ég.. az érzelmek már nem is számítanak?
A: családcentrikus
B: egocentrikus
B majd talán felnő, vagy nem. Hosszabb távon nehéz vele együtt élni.
Te viszont az A típust egy unalmas nem túl szimpatikus pasinak írod le, a B-t egy nyüzsgő bohém szeretni való pasinak.
Kérdező, te már tulajdonképpen döntöttél.
Nem biztos, hogy jól, de mivel Téged sem ismerünk, nem igazán derül ki, hogyan passzolnátok egymáshoz. Egyébként szerintem Te az A típus lehetsz nőben. Ekkor viszont vigyázz, ha a B típust választod. Valóban sokasdik leszel a sorban.
Az én párom a kettő keveréke, az a bizonyos alulról kezdve halad felfelé, fejleszti magát, vannak infantilis hobbijai, amivel teljesen passzol hozzám, ugyanakkor megállapodott életre vágyik. Szerintem így kerek az egész:) A fenti két személy közül mindkettőben látok fantáziát, az igazi kérdés, hogy kit szeretsz, kivel vagytok leginkább egy hullámhosszon, és ki az, aki hajlandó hozzád csiszolódni.
Arról a dologról pedig, hogy miért is igényli a nő azt, hogy időt fordítsanak rá: mert a nő számára a kapcsolatban az legfőbb kapocs az érzelmi támasz és törődés, a férfi számára pedig a rendszeres szexuális élet. Az a kapcsolat működik hosszú távon jól, ahol mindkét fél megkapja, amire vágyik, és megadja a másiknak azt, amire szüksége van. A nő pont annyira érzi magát jól, ha nem szentelnek időt a lelki igényeire, mint a férfi, ha elfelejtenek vele huzamosabb ideig ágyba bújni. Persze vannak nem tipikus nők és férfiak, akinél más dominál, de ez az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!