Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú férfival lenne jobb párkapcsolatban élni?
A:
Komoly, elfogadható egyetemet végzett. Szeret a bulikat, társaságot. Nem sportol túl sokat, inkább szórakozni szeret. Szeret kirándulni, kikapcsolódni. A viselkedése visszafogottabb, de rendezett. Öltözködése divatos, szolid. A véleménye a világról átlagos. Tájékozottsága is átlagos. Közepesen kreatív, átlagosan tevékeny. Viselkedésére inkább felnőttes. Nincsenek túl nagyra törő céljai, inkább az átlagos emberek vágyai kötik le, lakás, autó, család.
B:
Szétszórt, lazább, de szükséges helyzetben tud komoly is lenni. Törekszik, hogy folyamatosan fejlessze magát műveltségben, szakmájában. Sokat szeret sportolni. Folyton elfoglalt, mindig vannak ötletei, kreatív. Sokat tanul, nem riad meg a nehéz feladatoktól. A munkája/tanulmánya mellett komolyan veszi a sportot és sok időt is fordít rá. Öltözködése nem annyira szolid, szereti a színesebb darabokat, ábrákat, rajzfilmfigurákat. Mindenről van véleménye, minden iránt érdeklődik. Viselkedése ha szükséges fegyelmezett, de ha elengedi magát gyerekes. Nem szeret szórakozóhelyekre járni, utálja a bulizást. A céljai között vannak elég merészek. Rugalmasabb személyiség. Kevés a szabadideje, mert mindig csinál valamit, állandóan fejleszteni akarja magát. Szereti a játékokat, a való életben is és a videójátékokat is.
Érdekelne, hogy mi az emberek véleménye a két embertípusról
A változat, 100%-ban, mert már idősebb vagyok, nem akarok egy idiótával járni, jártam már eléggel! 27N
(És szerintem a pasik is igénylik, hogy időt töltsenek velük, maximum te robot vagy, és te ezért robotokkal barátkozol.)
A-t választanám mondom úgy hogy én is szeretem a videó játékokat, és én sem vagyok átlagos egyéniségnek nevezhető, de a megbízhatóság és az erős alap nélkülözhetetlen egy jól működő kapcsolathoz, ez pedig a B-vel nem valósul meg.
Kérdező, egyértelmű hogy te a 2. vagy és a kérdésből is látszik, hogy a saját életformád preferálod jobban de ezzel nem mindenki van így. Pár év múlva átértékelődnek a dolgok, hosszútávon nem bír mindent az ember és akkor már nem kapja vissza a dolgokat amiket elszalasztott mert "kevés a szabadideje". egyébként én is infantilisnak érzem a B-típust, jövőt családot szerintem nem lehet vele tervezni.
Figyi ez most komoly lesz! Elsőre azt mondtam volna,hogy az A pasi a nyerő,mert megbízható,hosszú távra lehet vele alapozni!
DE!
50 éves elmúltam és a B,a B,a B!!!!:))
Mindkettőnek vannak szimpi vonásai, de a B az, akibe nagyon bele tudnék szeretni. A "kreatív", "utálja a bulizást" és a "folyamatosan fejlessze magát műveltségben" abszolút megfog, és az is tetszik, hogy sok lenne mellette a szabadidőm (nincs igényem rá, hogy mindig velem akarjon lenni, mert az ilyen kapcsolatban megfulladok, persze ha valami bajom van, akkor álljon mellettem, mert ezt ő is joggal várja el tőlem).
Persze ha beütnek az érzelmek, akkor úgyse ilyen logikus érvek mentén választ az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!