Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Melyik típusú férfival lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típusú férfival lenne jobb párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés

A:

Komoly, elfogadható egyetemet végzett. Szeret a bulikat, társaságot. Nem sportol túl sokat, inkább szórakozni szeret. Szeret kirándulni, kikapcsolódni. A viselkedése visszafogottabb, de rendezett. Öltözködése divatos, szolid. A véleménye a világról átlagos. Tájékozottsága is átlagos. Közepesen kreatív, átlagosan tevékeny. Viselkedésére inkább felnőttes. Nincsenek túl nagyra törő céljai, inkább az átlagos emberek vágyai kötik le, lakás, autó, család.

B:

Szétszórt, lazább, de szükséges helyzetben tud komoly is lenni. Törekszik, hogy folyamatosan fejlessze magát műveltségben, szakmájában. Sokat szeret sportolni. Folyton elfoglalt, mindig vannak ötletei, kreatív. Sokat tanul, nem riad meg a nehéz feladatoktól. A munkája/tanulmánya mellett komolyan veszi a sportot és sok időt is fordít rá. Öltözködése nem annyira szolid, szereti a színesebb darabokat, ábrákat, rajzfilmfigurákat. Mindenről van véleménye, minden iránt érdeklődik. Viselkedése ha szükséges fegyelmezett, de ha elengedi magát gyerekes. Nem szeret szórakozóhelyekre járni, utálja a bulizást. A céljai között vannak elég merészek. Rugalmasabb személyiség. Kevés a szabadideje, mert mindig csinál valamit, állandóan fejleszteni akarja magát. Szereti a játékokat, a való életben is és a videójátékokat is.

Érdekelne, hogy mi az emberek véleménye a két embertípusról

2014. aug. 21. 04:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%
Az A, volt B típusú, elment egy ideig, jól lehet vele szórakozni, de komolyabbat csak az vállaljon hasonlóval, aki megelégszik a második hellyel, mert az első ő lesz. A barátnőm hozzá is ment egy ilyenhez, ő otthon a gyerekkel a párja meg ideje nagy részében fejlesztgeti magát, szörfözni stb. jár. A barátnőm 2 gyerekkel még ha vele is tart ide-oda, neki nem kikapcsolódás. Az A férfival lehet tervezni közösen, a B mellett csak élni tudsz.
2014. aug. 21. 08:56
 12/35 anonim ***** válasza:
93%
A
2014. aug. 21. 09:44
 13/35 anonim ***** válasza:
93%
A. Családot, gyereket, biztos jövőt az A-val terveznék. A B-vel lehet szórakozni, élni, de soha nem leszel első nála. Amennyiben ez megfelel, akkor hajrá.
2014. aug. 21. 10:22
 14/35 anonim ***** válasza:
95%
Egyik sem/a kettő keveréke: legyenek céljai, de ezek legyenek megvalósíthatóak. Ne legyen szétszórt, mert én az vagyok, és elég belőlem egy is:D szeressen sportolni, hogy idősebb korunkban se kelljen az orvoshoz járkálni, legyen komoly olyanértelemben, hogy lehessen rá számítani, a barátokkal találkozás rendben van, azt én is szeretem, de ne járjon hetente bulizni, ahogy én sem járok, az öltözködése nekem kevésbé fontos, az viszont annál inkább, hogy ne legyen káros szenvedélye, és lehessen vele nagyokat nevetni.
2014. aug. 21. 10:41
 15/35 anonim ***** válasza:
96%
A kommentek közötti kérdésedre meg, hogy miért akarják a nők annyira, hogy sok időt töltsenek velük szerintem nincs egy jó válasz, mert nem minden nő igényli. Én speciel igénylem, mert ha nem töltünk együtt elég időt, akkor minek vagyunk együtt. Nálunk nem működött az, ameddig nem egymást tettük az első helyre a fontossági listánkon, de ez nem jelenti azt, hogy ez mindenkinél így van, sőt.
2014. aug. 21. 10:45
 16/35 anonim ***** válasza:
95%

A változat, 100%-ban, mert már idősebb vagyok, nem akarok egy idiótával járni, jártam már eléggel! 27N

(És szerintem a pasik is igénylik, hogy időt töltsenek velük, maximum te robot vagy, és te ezért robotokkal barátkozol.)

2014. aug. 21. 10:46
 17/35 anonim ***** válasza:
90%

A-t választanám mondom úgy hogy én is szeretem a videó játékokat, és én sem vagyok átlagos egyéniségnek nevezhető, de a megbízhatóság és az erős alap nélkülözhetetlen egy jól működő kapcsolathoz, ez pedig a B-vel nem valósul meg.

Kérdező, egyértelmű hogy te a 2. vagy és a kérdésből is látszik, hogy a saját életformád preferálod jobban de ezzel nem mindenki van így. Pár év múlva átértékelődnek a dolgok, hosszútávon nem bír mindent az ember és akkor már nem kapja vissza a dolgokat amiket elszalasztott mert "kevés a szabadideje". egyébként én is infantilisnak érzem a B-típust, jövőt családot szerintem nem lehet vele tervezni.

2014. aug. 21. 10:53
 18/35 anonim ***** válasza:
Attól is függ hány évesekről van szó, illetve milyen temperamentumú a nő. A B típus is lehet boldog családapa, ha megérik rá és bekerül a céljai/prioritásai közé, akkor nagyon komolyan veszi azt is; ismerek ilyen embereket. De hozzájuk a hasonlóan örökmozgó nők passzolnak inkább. A leírás alapján pont az A-ról tudom elképzelni hogy elmegy bulizni miközben a felesége otthon van a kisbabával, aztán egyik dolog vezet a másikhoz. Persze ennek az ellenkezője is igaz lehet, ha mondjuk a barátaival egyszerre lesznek szülők akkor a bulik átalakulnak babazsúrrá.
2014. aug. 21. 11:42
 19/35 anonim ***** válasza:
47%

Figyi ez most komoly lesz! Elsőre azt mondtam volna,hogy az A pasi a nyerő,mert megbízható,hosszú távra lehet vele alapozni!

DE!

50 éves elmúltam és a B,a B,a B!!!!:))

2014. aug. 21. 14:12
 20/35 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek vannak szimpi vonásai, de a B az, akibe nagyon bele tudnék szeretni. A "kreatív", "utálja a bulizást" és a "folyamatosan fejlessze magát műveltségben" abszolút megfog, és az is tetszik, hogy sok lenne mellette a szabadidőm (nincs igényem rá, hogy mindig velem akarjon lenni, mert az ilyen kapcsolatban megfulladok, persze ha valami bajom van, akkor álljon mellettem, mert ezt ő is joggal várja el tőlem).

Persze ha beütnek az érzelmek, akkor úgyse ilyen logikus érvek mentén választ az ember :)

2014. aug. 22. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!