Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú férfival lenne jobb párkapcsolatban élni?
A:
Komoly, elfogadható egyetemet végzett. Szeret a bulikat, társaságot. Nem sportol túl sokat, inkább szórakozni szeret. Szeret kirándulni, kikapcsolódni. A viselkedése visszafogottabb, de rendezett. Öltözködése divatos, szolid. A véleménye a világról átlagos. Tájékozottsága is átlagos. Közepesen kreatív, átlagosan tevékeny. Viselkedésére inkább felnőttes. Nincsenek túl nagyra törő céljai, inkább az átlagos emberek vágyai kötik le, lakás, autó, család.
B:
Szétszórt, lazább, de szükséges helyzetben tud komoly is lenni. Törekszik, hogy folyamatosan fejlessze magát műveltségben, szakmájában. Sokat szeret sportolni. Folyton elfoglalt, mindig vannak ötletei, kreatív. Sokat tanul, nem riad meg a nehéz feladatoktól. A munkája/tanulmánya mellett komolyan veszi a sportot és sok időt is fordít rá. Öltözködése nem annyira szolid, szereti a színesebb darabokat, ábrákat, rajzfilmfigurákat. Mindenről van véleménye, minden iránt érdeklődik. Viselkedése ha szükséges fegyelmezett, de ha elengedi magát gyerekes. Nem szeret szórakozóhelyekre járni, utálja a bulizást. A céljai között vannak elég merészek. Rugalmasabb személyiség. Kevés a szabadideje, mert mindig csinál valamit, állandóan fejleszteni akarja magát. Szereti a játékokat, a való életben is és a videójátékokat is.
Érdekelne, hogy mi az emberek véleménye a két embertípusról
Miért ilyen fontos, hogy "legyen rám ideje"?
Egy pasi számára miért nem fontos, hogy a nőnek legyen rá ideje?
Ahogy megfigyeltem, mindig a nők igénylik a legyen-rájuk-idő dolgot
Azt gondolom, hogy egy nő önmagában is sokat tehet, hogy ha a legyen-rám-ideje követelmény nem teljesül. Például érdeklődhet a pasi iránt vagy kereshet valami olyat, amivel közösen ellehet azzal a pasival.
Én azt vettem észre, hogy nagyon sokszor van egy olyan elvárása a nőknek, hogy a pasi tépje ki magát a világából és foglalkozzon velük. Ami érthető, ha a pasi nem túl elfoglalt. Azonban, ha ez már a pasi rovására történik, akkor nem gondolom, hogy a nőnek ezt az elvárását továbbra is fent kéne tartani.
Ti mit gondoltok?
Egyértelműen az első.
A második önző, csak a saját kedvteléseinek él, hosszú távon nem lehet vele élni. Aki gyerekes, az nem fog párkapcsolatban sem megváltozni.
Ami a megjegyzésedet illeti: Egy házasságban nem csak a nő igényli a törődést (csak ők hangoztatják jobban), hanem a férfi is. Ha nem így lenne, nem menne tönkre annyi házasság a gyerek megszületése után. Ha az anya csak a gyerekkel törődik, a férjére nincs ideje, a férj a törődés hiánya miatt keres olyan nőt, aki törődik is vele.
Nekem a B, hasonlo karakter vagyok, biztos jol ellennenk. :)
35n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!