Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak a terhes nőkre élő inkubátorokként
tekintenek?
Figyelt kérdés
Ti is észrevettétek ezt?
Nagyon sok férfi elhanyagolja a terhes feleségüket, párjukat és a mama épsége helyett folyton csak azt kérdezgetik, hogy hogy van a poci és hogy a pocaklakó jól van-e, stb.
Mi most várjuk az elsőt,nem tekint rám a férjem inkubátorként.És egyáltalán nem hanyagol,minden olyan mint eddig volt.
2014. aug. 20. 17:39
12/18 anonim válasza:
pocaklakó.....istenem,amúgy te merő undorral beszélsz a félrfiakról.vagy így akarod visszadni,mert pl veled szemét módon bántak?Nem mindegyik férfit kell egykalapalá vonni egy bunkó pöccsel,egyébként meg.Legalább ott a szándék,hogy érdeklődik...hogy van a kedves "pocaklakó".Nem pedig napi szinten szétbulizzamagát,meg az isten tudja hol csavarog.:Asd
2014. aug. 20. 17:45
13/18 anonim válasza:
Szerintem anyaként pont annak kell a legjobban örülni, hogy érdekli a baba. Amúgy pedig aki érzelmileg rendben van, az nem fogja a feleségét sem elhanyagolni azért, mert épp a gyerekét hordja.
2014. aug. 20. 18:03
14/18 anonim válasza:
Valahol nem is logikus a kérdésed. A feleségét látja, beszélgetnek, gondolom a nő szól, ha nincs jól. Mindennap kérdezgesse, hogy hogy van? A babáról azért érdeklődnek többet, mert azt anyuka látja az ultrahangon, vele beszél az orvos, ő érzi, hogy rugdoss e.
2014. aug. 20. 18:16
15/18 anonim válasza:
Pár hónapja szültem, de a férjem végig normális volt a terhesség alatt. Ha valamim fájt (mozgásszervi panaszokat már okozott a végén), akkor úgyis elmondtam. Nekem pl a legnagyobb bajom a szétnyíló medencém volt, fekvésből lábra állásnál roppant,elmozdult a középen levő ízület mentén.
Kérdezni meg nem kérdezett, egyrészt látta, hgoy hogy vagyok, másrészt a magzat állapotával is pont annyira volt képben, mint én, ott volt a vizsgálatokon.
2014. aug. 20. 21:29
16/18 anonim válasza:
Rám még úgy sem tekintettek. Utalkozott. De a babankat imádja,mióta megszuletett.
2014. aug. 21. 10:09
17/18 anonim válasza:
"Ha nem veszélyeztetett terhes a nő, akkor miért kellene a mama "épsége" felől állandóan érdeklődni? Ez nem betegség, és a mama is ép. Természetes, hogy inkább a baba után érdeklődik."
"Miért a mamával mi történt, terhesség nem betegség."
ezek szerint magzatnak lenni betegség...
2014. aug. 22. 21:10
18/18 wiwendy válasza:
A terhesség csodálatos,hihetetlen de a férfiak körül rajongtak,és kapcsolatot is kezdeményeztek (nem egyszeri eset)pedig szemmel láthatóan nagy hasam volt.Megdöbbenéseimre a válasz nem baj,látom ,de a kisugárzásod, szuper vagy.Egyébként egy átlagos külsejű nő vagyok.Mindez régen történt,de szerintem a nőknek nőként kell megélniük a babavárást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!