Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én még szeretem, de Ő már csak megszokásból és a gyerek miatt van velem! Mi lesz most? Meddig húzhatjuk ezt még?
Figyelt kérdés
Nem akar elhagyni, neki jo igy... de nyilvan valo, hogy mar nem szeret ... amikor felhozom a temat nem is cafolja. Mar csak megszokas es az 1 eves fiunk miatt van velem. En nagyon szeretem... de ez igy szornyen faj nekem... tudvan, hogy o mar nem erez hasonlot sem... :( Volt valaki hasonlo helyzetben? Van megoldas? Vagy mar bukott ugy az egesz?2014. aug. 20. 15:33
11/14 A kérdező kommentje:
Most mar biztosan kulon megyunk! :( Januarban haza koltozom, addig meg elunk eggyutt mint ket idegen... :( Szornyen faj, de ugy erzem en mindent megtettem... ha o nem akarja akkor en feleslegesen erolkodok :(
2014. szept. 1. 16:55
12/14 A kérdező kommentje:
Egyebkent azert is fogok haza koltozni, mert utalok itt elni... miatta elek itt 4 es fel eve. Jovore egyebkent is terveztuk, hogy atkoltozunk europaba (Amerikaba elunk jelenleg) Bar neki ezzel is problemaja van... nem akar mert neki itt "pozicioja" van ... szereti a munkajat stb... (festo es a pozicio annyit jelent, hogy nem lesik folyton, hogy mit csinal , ha nem o figyeli a masik 2 munkatarsat es nagyobb a felelosegge ...)
De, hogy nincs normalis bocsi, ovoda, eu biztositas, munka nekem , lakas stb ... nem erdekli.... kertm, hogy sorolja fel miert jobb itt... a munkajan kivul semmit nem tud mondani... a valasz mindig annyi, hogy csak...
Soha nem tud ervelni.. de mindig neki van igaza... :/
2014. szept. 1. 17:06
13/14 anonim válasza:
Őszintén sajnállak kérdező, hogy ebbe a helyzetbe kerültél, ráadásul egy pici gyerekkel :/
14/14 anonim válasza:
9: Ez nem olyan nagy baj. Annál helyesebbet nem is lehet tenni, mint hogy tisztában vannak az egymás iránti érzéseikkel, és így avval is, hogy mire számíthatnak a másiktól. A nő így fel tud készülni arra, hogy el kell engednie a férfit, ha új szerelmet talál. És az okát is tudja, miért ér véget a kapcsolat. És addig is úgy élnek, ahogy a legmegfelelőbb nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!