Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti költöznétek Magyarországnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti költöznétek Magyarországnál fejletlenebb országba a férjetek kedvéért?

Figyelt kérdés
Ha a férjetek gazdag és ott van a vállalkozása.
2014. aug. 17. 12:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, Mexikó EGÉSZE veszélyes. Délről az USA felé mennek a fontos drogszállító útvonalak, szóval meg merem kockáztatni, hogy a déli országrész még veszélyesebb mint az északi. Milyen élet az, hogy mindenhová csak kísérettel mehetsz? Az, hogy a párod rokonaival eddig nem történt semmi, még nem garancia semmire.

Nem csak a rekord nagyságú emberölések száma a gond, hanem az, hogy az elkövetők cirka 90%a SEMMILYEN büntetést nem kap érte, mert a mexikói rendőrség is meg van félemlítve. Ennek tudatában ha neadjisten valami történik vagy veled, vagy a pároddal, nem számíthatsz sok segítségre.

Az igazi Mexikó nem olyan, mint a szappanoperákban, hogy békésen sétálgatnak a szerelmespárok a fehér homokos strandon. (ezeket a jeleneteket is úgy vették fel, hogy a strandhoz tartozó szállodát is fegyveresek védték)

Egyszerűen amíg meg nem oldódik ez a hatalmas drogprobléma, és a drogbárok kiskirályokként való uralma, addig Mexikó egy élhetetlen és nagyon veszélyes ország lesz. Még Bagdad (Irak fővárosa) sem ilyen veszélyes.

2014. aug. 17. 21:46
 32/37 anonim ***** válasza:
40%
Én költöznék. Egy próbát megér.:)
2014. aug. 17. 23:41
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

Akik itt írogatnak, hogy Mexikó egésze veszélyes, azok valószínűleg még életükben nem jártak Mexikóban. Olyan nagy ország, hogy eleve hülyeség ilyet kijelenteni, hogy minden része veszélyes.

Persze vannak kifejezetten veszélyes részei. De sok olyan hely van, ami egyáltalán nem veszélyes. Nyilván számít, hogy hova költöznétek.

Mexikóvárosba vagy Juarez környékére nem költöznék :)

2014. aug. 18. 10:07
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

"Akik itt írogatnak, hogy Mexikó egésze veszélyes, azok valószínűleg még életükben nem jártak Mexikóban. Olyan nagy ország, hogy eleve hülyeség ilyet kijelenteni, hogy minden része veszélyes. "

1. Gratulálok, hogy mindenkit így lepontoztál.

2. Laktál te már életvitelszerűen hosszabb ideig Mexikóban? Vagy csak pár hétre mentél oda nyaralni? Aki csak nyaralni megy oda 1-2 hétre, az persze, hogy azt látja és mondja, hogy nem veszélyes. Én már beszélgettem pár emberrel, akik ott laknak, pl egy lány, aki vidékről költözött Mexikóvárosba. Ő is mondta, hogy az egész ország közbiztonságilag egy nagy katasztrófa, és sok ember már inkább fegyvert tart otthon, és zsebkésekkel mászkálnak.

Ha te elmész mondjuk 2 napra Miskolcra, vagy Ózdra, és azalatt az idő alatt pont nem történik ott semmi, akkor kijelentheted, hogy ezek biztonságos városok? Nem.

Ha egy ország közbiztonságáról van szó, az nem csak pár várost érint.

Például Hondurasnak és Guatemalának csak 1 városa veszélyes, mégis az egész országban irdatlan rossz a közbiztonság, hiába csak 1 városról van szó, ami kiemelkedik.

Pontosan ezért írják le mindenhol, hogy Közép-Amerikába Costa Rica kivételével csak és kizárólag saját felelősségre szabad menni. És képzeld, ismerősömék voltak nyaralni 2 hetet, és még ott is megmondták a szállodába, hogy a városba éjszaka ne menjenek, mert veszélyes, és ne nagyon bóklásszanak a városon kívül. Pedig ez egy átlag kisváros volt, messze a fővárostól.

2014. aug. 18. 13:22
 35/37 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó. Nem pontoztam le senkit sem, csak leírtam a véleményem.

Nagyon sok helyen jártam már, és nem nagyon van olyan nagyváros (nem csak Dél-Amerikában, de USA-ban, sőt még Európában sem) ahol ajánlatos lenne éjszaka mászkálni.

Nekünk legutóbb Brüsszelben!!!! (tehát nem a világ másik végén a drogháborús övezetben :) hívták fel a figyelmünket, hogy sötétben, éjjel ne mászkáljunk, csak csoportosan. És nem egy külvárosi telepen voltunk, hanem a belváros közelében.

Mindenhol vannak veszélyes helyen, részek. Még az én nem túl nagy városomban is van olyan, ahol bármikor kimernék menni egyedül is, éjjel is. És van olyan része a városnak, ahova nappal sem mennék!

Akkor ennyi erőből Magyarországra sem jöhetne senki sem :)

2014. aug. 18. 13:48
 36/37 A kérdező kommentje:
Mindent átbeszéltünk és költözünk.
2014. aug. 22. 12:33
 37/37 anonim ***** válasza:

mexikó tényleg nagyon durva hely

köszi hogy átszámoltad a statisztikát

2015. ápr. 12. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!