Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti költöznétek Magyarországnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti költöznétek Magyarországnál fejletlenebb országba a férjetek kedvéért?

Figyelt kérdés
Ha a férjetek gazdag és ott van a vállalkozása.
2014. aug. 17. 12:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
35%
Mexikóba ? Simán !!! Először azt akartam írni ,hogy Magyarországtól mi lehetne rosszabb ,hat én Mexikora nem mondanám , hogy az . Kaland az élet , örömmel belevagnék . Egy élmény lenne ,nem hagynám ki ! :)
2014. aug. 17. 12:27
 12/37 anonim ***** válasza:
64%
A munkatarsam onnan jott. Azt meselte, hogy ott nincsenek biztonsagos helyek. A szegenyebb reszeken lelohetnek, meggyilkolnak es a gazdagabb helyekken elrabolnak valtsagdijert.
2014. aug. 17. 12:40
 13/37 anonim ***** válasza:
44%
Mexikóba mennék! :) Egyik kedvenc országom!
2014. aug. 17. 12:46
 14/37 anonim ***** válasza:
71%
Először költözzetek Ózdra egy kis időre, aztán ha bejön irány Mexikó.
2014. aug. 17. 13:05
 15/37 anonim ***** válasza:
64%
Mexikó az az ország, ahova semmiképp nem akarnék menni. Mennék Romániába, Bulgáriába, Oroszországba, de Mexikóba nem. Egy európai külsejű, módos ember gyakorlatilag céltábla, hiszen tuti váltságdíjat jelent, míg egy helyi csóróval nem sokra mennek. Sok mindent bevállalnék a páromért, de Mexikót nem.
2014. aug. 17. 13:26
 16/37 anonim ***** válasza:
43%
Mi bajod ózddal ?? Nem az a legélhetetlenebb város Magyarországon . Odavalósi vagyok ;)
2014. aug. 17. 14:22
 17/37 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Mexikóban konkrétan drogháború van. A közbiztonság az EGÉSZ országra nézve, európai szemmel katasztrofális.

Pl:

[link]

Mexikóba soha az életbe nem költöznék, ennél még Miskolc is jobb. (és ez baromi nagy szó!)

Mexikóban nem ritka az utcán a bandák közötti lövöldözéses harc, amiben természetesen civilek halnak meg a legtöbben, és ez akármilyen környéken/városban megtörténhet. A gazdagabb környékek sokszor még veszélyesebbek a szegény környékeknél. Másik országba való költözésnél egyáltalán nem az anyagi dolgok az elsők, hanem a közbiztonság, és az ország helyzete. Szerinted a véletlen műve, hogy a "világ 10 legveszélyesebb városa" összeállításból kb 6 város Mexikóban van?

2014. aug. 17. 14:48
 18/37 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó jól mondja, de nézd csak meg kérdező:

[link]

2014-es cikk. A világ 30 legveszélyesebb városa. És ebből a 30-ból 10 darab Mexikóban van. Azaz a legveszélyesebb városok 1/3-a 1 országon belül található. Mexikóban a környező országokhoz képest is (kivétel USA) botrányosan rossz a közbiztonság, és ilyen tekintetben tökmindegy, hogy te most gazdag, vagy szegény környéken élsz. Szóval határozottan nem. Az, hogy ott van egy jól menő vállalkozása, az egy dolog. A mexikói drogmaffia egyébként a vállalkozások igazgatóit is fenyegeti, szóval szerintem a te saját biztonságod fontosabb a számodra, mint a férjed kérése. Ha azt mondják, hogy Magyarországon Ózdon, Miskolcon, vagy Budapesten a 8. kerületben a béka valoga alatt van a közbiztonság, akkor számolj alá még 200 métert Mexikó esetében. Ugyanis ezek a helyek Mexikóban eléggé biztonságosnak számítanának. Na akkor képzelheted, milyen az igazi Mexikó. Ennél az országnál még egy arab ország is jobb hely, pl Jordánia. Szóval szerintem ha belegondolsz, egyből tudni fogod a választ, hogy kiköltöznél-e v sem.

2014. aug. 17. 15:05
 19/37 A kérdező kommentje:
Mondjuk a párommal és a családjával sem történt eddig semmi,nyugtat hogy nem vészes a lakás jó helyen van és biztonságos. Egyedül meg nem kellene járkálnom sehova. De nem nagyon tudom mit tegyek.
2014. aug. 17. 15:17
 20/37 anonim ***** válasza:
Ezt a döntést úgyis csak ti ketten hozhatjátok meg ,függetlenül attól ki mit ír itt . Én nagy valószínűséggel szinten ragodnék ,agyalnék a dolgon ,de végül biztos a férjemmel tartanék .
2014. aug. 17. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!