Szlovénia, Horvátország mennyivel drágább Magyarországnál?
Nem drágább, gyakorlatilag ugyanolyan árfekvésű mindkettő. Ha oda akarsz utazni, nyilván az utiköltségge lesz több és a biztosítással, de a szállás és a kaja itthon is (a Balatonnál is, vagy a fürdőhelyeken is) kb ugyanannyiba kerül.
Ugyanakkor Szlovénia gyönyörű, ha még nem voltatok, egyszer mindenképpen érdemes elmenni.
Én speciel utoljára 2600Ft/fő/éj áron voltam magán apartmanba, saját szervezéssel háromcsillagos, klímás apartmanban. Balatonon nem találsz már lassan 4.000 Ft-ért sem szállást.
Horvátoknál a szállás nem drága, ott az élelmiszer drága, a mienk 1,5x-e is lehet! Szóval én azt mondom, hogyha spórolni akarsz és van hely a kocsiban: sör, üdítő kartonnal és lehetőleg félkész kajákat vigyél magaddal, amit csak meg kell melegítened!
Mi utoljára 35.000 Ft/fő árra jöttünk ki a nyaralással 4en, 6nap/5éjszaka, szállással, utazással, költekezéssel egyszóval mindennel együtt, ami horvátországi vizsonylatban kiemelkedően jó ár! Ha 30€/éj/app áron találsz szállást, azonnal el kell fogadni gondolkodás nélkül, mert az árak mindig mennek fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!