Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti költöznétek Magyarországnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti költöznétek Magyarországnál fejletlenebb országba a férjetek kedvéért?

Figyelt kérdés
Ha a férjetek gazdag és ott van a vállalkozása.
2014. aug. 17. 12:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
56%

"Mondjuk a párommal és a családjával sem történt eddig semmi,nyugtat hogy nem vészes a lakás jó helyen van és biztonságos. Egyedül meg nem kellene járkálnom sehova. De nem nagyon tudom mit tegyek."

A lakás lehet, hogy biztonságos, de az utca már nem. Külföldiként potenciálisan veszélyes, hogy nem ismered a helyeket, hogy hova mikor meddig nem ajánlatos menni. És az egy dolog, hogy sehova nem kéne egyedül menned, de gondolom nem mindig szeretnél csak akkor kimozdulni, amikor veled megy valaki. Hiába ismerik a helyiek, hogy melyik környék meddig és mikor veszélyes, még így is kiugróan magas mindenhol a gyilkosságok, és elrablások száma. Szóval én a helyedben nagyon meggondolnám a dolgot.

2014. aug. 17. 15:35
 22/37 anonim ***** válasza:
Ha gazdag, és nem veszélyes részre szeretne költözni.... Mennék!
2014. aug. 17. 16:22
 23/37 anonim ***** válasza:
78%

"Ha gazdag, és nem veszélyes részre szeretne költözni.... Mennék!"

Ja, csak Mexikóban olyan, hogy "nem veszélyes környék" gyakorlatilag nem létezik.

Múltkor olvastam, hogy 2-3 fegyveres banda betámadt egy őrökkel megerősített gazdagabb lakóparkba, és kb 10 ott lakót meg is öltek. Pedig gazdag negyed volt, szöges drótos áramos kerítéssel, őrökkel. Ott a gazdagság a közbiztonságnál nem játszik szerepet, sőt, még veszélyesebbé is teszi a környéket.

2014. aug. 17. 16:54
 24/37 A kérdező kommentje:
Utolsó hol olvastad tudnád linkelni?
2014. aug. 17. 16:55
 25/37 anonim ***** válasza:
Régebben olvastam, sajnos már nem emlékszek melyik oldalon, de azt tudom, hogy ez konkrétan Mexikóvárosban történt.
2014. aug. 17. 17:06
 26/37 anonim ***** válasza:
72%
Soha nem mennék olyan helyre, ahol egyedül nem ajánlatos sehova menni. Az életemmel mi lesz?
2014. aug. 17. 17:21
 27/37 anonim ***** válasza:

Hát, a mellékelt 30-as listán pl. az utolsó helyen (28.) álló mexikói városban, annak ellenére, hogy alig 400 ezer ember lakja, több gyilkosság történt, mint abban az évben egész Magyarországon. És akkor ez még nem is a legveszélyesebb, 2. helyen álló város statisztikája Magyarországra vetítve itthon évi kb. 3000 gyilkosságot jelentene, a jelenlegi átlag 150 helyett... Hát ezek után nehéz elképzelni ott biztonságos helyet. Már csak azért is, mert a legtehetősebbek épp a drogbárók közül kerülnek ki, akiknek érdekük ezt a zavaros helyzetet fenntartani. Amíg az államnak van a drognál nagyobb baja, mármint az emberölések kezelése, addig jobbak a körülményeik a saját üzletük fenntartására.

És még ha biztonságba is tud helyezni a párod, milyen élet az, hogy mindenhová csak kísérettel mehetnél? Ilyen körülményeket szántok a gyerekeiteknek?

2014. aug. 17. 18:56
 28/37 anonim ***** válasza:
27. vagyok, most nézem, jól elszámoltam. Szóval Mexikó legveszélyesebb városa Magyarország lakosságára vetítve évi 15000!!! gyilkosságot jelentene, azaz a jelenlegi 100-szorosát. Belegondolni is iszonyat. :(
2014. aug. 17. 19:00
 29/37 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire fejletlen. Ha csak kicsit fejletlenebb, akkor talán. Ha nagyon, akkor ki van zárva. Nekem a tűrhető közbiztonság az alap (persze, nálunk is szar, de van, ahol jóval több atrocitás éri az embert az utcán, főleg ha gazdagabb), meg az, hogy legyen viszonylag normális infrastruktúra, ne legyenek súlyos egészségügyi kockázati tényezők, ne kelljen a víz tisztasága miatt aggódni...
2014. aug. 17. 19:02
 30/37 A kérdező kommentje:
Mi nem északra mennénk a legtöbb város ami veszélyes az arra van. Azt még nem tudom hogy milyen lehet ott élni a férjem szeret ott élni de ez még nem reális mert általában a szülőhazáját mindenki szereti. Azt tudom hogy a férjem rokonaival még nem történt semmi, és ő maga is azt mondja hogyha nagyon rossz helyzet lenne akkor nem vinne oda.
2014. aug. 17. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!