Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is érzelmi nyomorék vagyok?
Figyelt kérdés
Férjem mondta rám nemegyszer, hogy ez vagyok. Mert hogy féltékeny vagyok - hozzáteszem, hogy nem alaptalanul. Le akart feküdni egy örömlánnyal, másik alkalommal pedig verset írt egy lányról, akivel együtt sátoroztak négyesben (a barátja, meg két lány). De őszerinte felfújom a dolgokat, mert miért ne sátorozhatnának két lánnyal? Meg azért is vagyok érzelmi nyomorék, mert mindig vele akarok lenni, és állandóan ölelgetem mert nagy szeretethiányom van. Nagyon érzelemdús vagyok, ez igaz és ragaszkodó is vagyok, de miért vagyok én ezért érzelmi nyomorék? Szerintetek?2014. aug. 13. 17:31
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy érzelmi nyomorék vagy, csak egyszerűen szeretethiányos, és rossz embertől akarsz szeretetet kapni Szerintem keress valaki mást, aki nem akar lefeküdni egy örömlánnyal, vagy nem ír verset egy másik lánynak, miközben párkapcsolatban él.
2/8 A kérdező kommentje:
Sok szeretetet kapok tőle egyébként. Nem tud úgy elmenni mellettem a lakásban, hogy meg ne puszilna. Szeret engem és ezt ki is mutatja.
2014. aug. 13. 17:38
3/8 anonim válasza:
Nem. Az érzelmi nyomorék az inkább rá passzol. Te érzelmeidben nagyon sérült és sebezhető vagy és olyan embertől várod, hogy szeressen, aki arra képtelen.
4/8 anonim válasza:
Lehet, neki meg az illendőnél kicsit nagyobb a szíve.
5/8 anonim válasza:
Talán inkább kissé éretlen vagy és nem veszed tekintetbe, hogy esetenként az ilyen megnyilvánulások túlzottak lehetnek, amelyek a másik embert zavarhatják. Ha túlságosan ráakaszkodsz valakire, azt egy idő után nyomasztani fogja ez és a kapcsolatotokat "agyonnyomja".
6/8 anonim válasza:
Persze ráakaszkodik, mert zavarja, hogy prostival akarja csalni és, hogy verset ír egy lányról, akivel sátorozik, bár a pasi szerint miért is gond ez. Lehet bújósabb a kérdező, de talán nem megcsalásokkal kéne lereagálni. Kérdező a pasid egy érzelmi nyomi.
7/8 anonim válasza:
Le akar feküdni egy prostivel, és verset ír egy másik lánynak. De te érzed, hogy szeret. Hát te tudod...
8/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem tudni, honnan indult ez az egész. Az is lehet, hogy te akaszkodsz rá és ebből van elege. Nekem volt már féltékeny párom és nem bírtam, otthagytam. Én ebben elég szabadelvű vagyok, mert nekem is vannak fiú barátaim. Viszont az is lehet, hogy ő hozta ki belőled a féltékenységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!