Borzalmas iskolás éveim voltak.Apám,anyám mindig vert,lelkileg is.Be akartak tenni intézetbe mivel anyám olyan suliba iratott ami tele van a kisebbséggel.
Elkezdtem a hülyeségeimet csinálni,apám kutya lánccal folytogatta a nyakamat,vérzett az orrom.16 évesen teherbe estem,17 voltam mire megszültem.A gyomrom akár milyen helyzetben görcsbe van.Ha olyan hivatalos ügyet kell intéznem mint a gyereknek az ovit akkor már úgy megyek be hogy,mert kifognak engem onnan nézni.Zavarban vagyok mindenhol.A munkahelyemre még a mai napig félve megyek be.Ha meg megyek a gyerekért oviba akkor próbálok olyan időpontot választani hogy ne legyenek sokan.Kevés önbizalmam van.
A rossz gyerekkor tényleg képes tönkretenni egy embert lelkileg, de nem kell,hogy ennek az árnyékában élj örökre. Hány éves vagy? Igyekezz a gyerekednek jobb körülményeket és bánásmódot biztosítani, mint amilyen neked volt. Érdemes lenne elmenned egy pszichológushoz, hiszen felismerted a problémádat, már csak változtatni kell! (van SZTK alapon is) . Fontos,hogy tegyél valamit, mert ez így nem jó!
2013. szept. 6. 11:27
2/11 anonim válasza:
A férjed/párod és az ő családja milyen?
2013. szept. 6. 11:36
3/11 anonim válasza:
Doki vagy egy nagyon-nagyon jó barát!
2013. szept. 6. 12:04
4/11 anonim válasza:
Nincs senki barátod, akivel ezt meg tudnád beszélni?
Van most olyan ember, akire támaszkodhatsz, aki közel áll hozzád?
2013. szept. 6. 12:08
5/11 A kérdező kommentje:
Nincsen barátom,mióta a lányomat megszültem elfordultak tőlem.A párom ő rá mindenben számíthatok.A családja meg hát nem igazán jövünk ki csak elviseljük egymást.
2013. szept. 6. 12:32
6/11 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem hogy 21 vagyok.
2013. szept. 6. 12:33
7/11 anonim válasza:
Dehogy vagy az! Egy erős nő vagy, aki még ennyi viszontagság után is talpon tudott maradni!! Sokan példát vehetnének rólad! Nekem hasonló életem volt, de én bele is rokkantam mentálisan....
2013. szept. 6. 13:09
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Pont ezt akarnám megelőzni hogy az én lányomnak ne okozzak ilyen lelki fájdalmat.Ezért életemben nem ütöttem meg.
2013. szept. 6. 15:09
9/11 anonim válasza:
Jaj, dehogy vagy az! Inkább hétköznapi hős vagy. Mindenért kárpótolni fog a gyermeked, meglásd! Mindemellett viszont szakember segítségére van szükséged. Ne szégyelld, hogy így van, hanem merj segítő kezet keresni.
2013. szept. 6. 15:30
10/11 anonim válasza:
én is 21 éves lány vagyok és nekem sem volt felhőtlen a gyerekkorom, de amit te átéltél és ahol most vagy, az csodálatos. maradj erős, már csak a gyereked miatt is! ha úgy érzed,hogy segítene, menj el egy pszichológushoz, de ha nem mész, akkor is jó irányba haladsz, tartsd mindig szem előtt, hogy már nem vagy gyerek, már nem bántanak és van valaki, akiért felelőséggel tartozol :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!