Mi a véleményetek erről?
Mit gondolok? Tényleg klassz embert neveltek a szülők a fiukból!
Amúgy a szülők helyébe elgondolkodnék, ha az én gyerekem bénulna meg egy balesetbe, attól még kívánnék-e neki társat. Mert igen, egyértelműen.
Az én nagyobbik fiam menyasszonya vak.
Nagyon szép lány,de egy baleset miatt 6 éves kora óta nem lát. Nekem nem azzal volt bajom,hogy vak a menyasszonya,hanem azzal,hogy én hányszor fogok bocsánatot kérni tőle,mert akaratlanul is olyat mondok amit nem tud megtenni. Már az első nap kínos helyzetbe hoztam magam,amikor az unokahúgom rajzolt, és kérdezte hogy mit rajzolt a kicsi. Én meg spontán mondtam,hogy " kicsim, vidd oda,mutasd meg milyen szépet rajzoltál" Bumm-- De hál istenek, ő csak nevetett,és minden bocsánatkérésem után mondta, hogy jól van ez így, mert legalább nem tekintjük fogyatékosnak. Szóval ma már nem kérek bocsánatot, de még ma is van amikor mondom neki..hogy húúú láttad???
Én nagyon szeretem, és örülök hogy a fiam egy olyan lányt választott akivel boldog lesz..
41/N
Úgy kamu ahogy van
ausztriai egyetem
volvó
duna-panoráma
balett-óra
tolókocsis nő
szekta
Ha mégsem kamu,akkor sajnálatos a történet és én sem tudnék ilyen feleséget elképzelni a fiam mellé....Majd megunja Nórát is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!