Hogy mormonok?
Mit kellene gondolnunk?
Én szoktam nézni őket a TLC-n,elé szimpatikusak. Nem ítélem el őket! Ha a nőknek nem gond egymással élni,akkor felőlem?! Semmi rosszat nem csinálnak,nem ártanak másoknak!
A sorozatban mostanában keresi őket a rendőrség.
Én nem, viszont nem is egy kultúrkörben nőttünk fel.
Néhány afrikai matriarchális társadalomban meg minket néznének szörnyülködve, mert ez meg számukra elképzelhetetlen.
Amíg egy élethelyzet minden résztvevő számára megfelelő, addig nincs gond vele. Ha ők jól érzik így magukat, akkor nincs baj vele.
Egyébként egyszer láttam egy riportot egy hasonló családról, talán ők is mormonok voltak, ott 8-10 feleség és fene tudja hány gyerek volt. Egy farmon élnek, egy családként.
Mondjuk azt nem tudom (a videót nekem letiltotta valamiért), hogy jogilag hogy oldják meg, illetve törvényes házasságot kötött-e, mert tudtommal az amerikai jog sem engedélyezi a többnejűséget.
köszönöm a válaszokat!
Még most kezdtem el nézni a sorozatukat és nekem is elég szimpatikusak..és tényleg jó hogy belementek a feleségek is ebbe a házasságba
viszont én nem élnék így mert sztem sajnos féltékeny lennék ha a férjemnek más feleségei is lennének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!