Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Közös élet kezdetekor közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös élet kezdetekor közös fizetni valókat hogyan egyeztek meg?

Figyelt kérdés
Párommal összeköltöztünk, ő lakásába, az én két gyerekemmel.neki dupla jövedelme van mint nekem, nekem vannak hiteleim.tapasztalatokat kérnék,hogyan és ki mit fizet? Élelem stb, Köszönöm előre is!

2014. aug. 13. 09:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó kérdező gyerekei azért eddig sem haltak éhen, pedig kérdezőnek még albérletet is kellett fizetni.

Szerintem ez bőven összeköltözés előtt kellett volna megbeszélni. Azért férfi sem azért dolgozik, hogy más gyerekét eltartass arra van az apa meg az anya akik vállalták őket. Hitelt meg fizesse aki elköltötte.

2014. aug. 13. 10:33
 12/29 anonim ***** válasza:
31%
Amikor összeköltöztünk teljesen természetes volt számunkra ,hogy minden bevétel és kiadás közös ,100% -ban közös kasszán vagyunk . :-)
2014. aug. 13. 10:36
 13/29 anonim ***** válasza:

" Ha összedobjátok az egészet, akkor is ugyan annyit fogsz költeni, mint eddig, amit a fizud fedezett is, így nem a pasi tartana el. "

Persze ő igen csak a férfi nem. Eddig pl férfi fizetett 1 fő rezsit meg kaját, most meg fizethet felezve minimum egy gyerek rezsijét plusz kajáját ha összedobják.

Gyerektartásnál mindig 30-40 ezret számoltok erre, akkor min annyi plusz a férfinak is csak ez.

2014. aug. 13. 10:38
 14/29 anonim ***** válasza:

# 12/13

És volt 2 gyereke és hitele az egyik félnek?

2014. aug. 13. 10:39
 15/29 anonim ***** válasza:
48%

"De az se, utolso, ha anyuka a hozott ket gyerekkel elvárja, hogy az uj partner eltartsa őket."

Mert mégis mi a francra számít a férfi ha egy kétgyerekes anyukával költözik össze? Hogy majd: "nem, nem, gyerekek ez az én virslim, nem ehettek belőle". Pontosan tudja mire vállalkozik, változni fog az anyagi helyzete, hirtelen szingliből egy 4fős család lesz.

(szerintem nem az anyagiak lesz a legnagyobb probléma)

2014. aug. 13. 10:47
 16/29 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó nem hiszem, hogy egy virslin bárki is balhézna. Gyerekről apának és anyának kell gondoskodni nem az új pároknak. Persze költ rá új párok is de nem annyit mint az anya és az apa.
2014. aug. 13. 10:49
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd utolso. Nekem van egy gyerekem az előző kapcsolatombol. Mindig is ugy gondoltam, hogy az o eltartasara az en feladatom, meg aza apjáé. Igen, nagyszerű, ha a partner is részt vállal benne, de erre nem kötelezhető.

Ha anyukanak pici esze van, akkor o maga is igy all hozza. Sajat hitel, gyerek: az en költsegem. Ha a masik segít benne, nagyszerű.

2014. aug. 13. 10:50
 18/29 A kérdező kommentje:
Akkor tisztázok pár dolgot :) nem keresek eltartót!!! pont azért írtam hogy tanácsokat kérjek,ki hogyan csinálja. gyerektartást a volt férjemtől nem kapok. azért nem lett megbeszélve, mert SEGÍTŐ EMBER VAGYOK és apuja rokkant lett., segíteni kell őt és egyszerűen csak itt maradtam a mindennapos segítségnyújtás miatt. most költöztem ide végleg. Ezért nem lett megbeszélve. Köszönöm mindenkinek, és nem vagyok élősködő!
2014. aug. 13. 10:56
 19/29 A kérdező kommentje:
17618 .köszönöm. így gondolom én is. nem várom el és eszembe se jutott. Azért kértem tanácsot ,hogy a többit hogyan csináljam.Mert szeretjük egymást és jót akarok neki!Gondozom apuját,vezetem a háztartást ,dolgozok kettő helyen.Sokan .. úgy írták mintha én rossz ember lennék és haszonleső...szomorú...bánom ,hogy itt kértem véleményt. mert TAPASZTALATOKAT KÉRTEM NEM ÍTÉLETET!!!
2014. aug. 13. 11:02
 20/29 anonim ***** válasza:
Akkor megkaptad a választ már az első válaszban.
2014. aug. 13. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!