Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös élet kezdetekor közös fizetni valókat hogyan egyeztek meg?
Utolsó kérdező gyerekei azért eddig sem haltak éhen, pedig kérdezőnek még albérletet is kellett fizetni.
Szerintem ez bőven összeköltözés előtt kellett volna megbeszélni. Azért férfi sem azért dolgozik, hogy más gyerekét eltartass arra van az apa meg az anya akik vállalták őket. Hitelt meg fizesse aki elköltötte.
" Ha összedobjátok az egészet, akkor is ugyan annyit fogsz költeni, mint eddig, amit a fizud fedezett is, így nem a pasi tartana el. "
Persze ő igen csak a férfi nem. Eddig pl férfi fizetett 1 fő rezsit meg kaját, most meg fizethet felezve minimum egy gyerek rezsijét plusz kajáját ha összedobják.
Gyerektartásnál mindig 30-40 ezret számoltok erre, akkor min annyi plusz a férfinak is csak ez.
# 12/13
És volt 2 gyereke és hitele az egyik félnek?
"De az se, utolso, ha anyuka a hozott ket gyerekkel elvárja, hogy az uj partner eltartsa őket."
Mert mégis mi a francra számít a férfi ha egy kétgyerekes anyukával költözik össze? Hogy majd: "nem, nem, gyerekek ez az én virslim, nem ehettek belőle". Pontosan tudja mire vállalkozik, változni fog az anyagi helyzete, hirtelen szingliből egy 4fős család lesz.
(szerintem nem az anyagiak lesz a legnagyobb probléma)
Nézd utolso. Nekem van egy gyerekem az előző kapcsolatombol. Mindig is ugy gondoltam, hogy az o eltartasara az en feladatom, meg aza apjáé. Igen, nagyszerű, ha a partner is részt vállal benne, de erre nem kötelezhető.
Ha anyukanak pici esze van, akkor o maga is igy all hozza. Sajat hitel, gyerek: az en költsegem. Ha a masik segít benne, nagyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!