Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik vártak a szexel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik vártak a szexel az esküvőig, milyen volt az első? Illetve a szexuális élet esküvő után?

Figyelt kérdés
(Félreértés ne essék én nem vagyok ebben a helyzetben, de nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.)
2014. máj. 19. 14:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Barátnőméknek: sz@r.
2014. máj. 19. 14:12
 2/28 anonim ***** válasza:
76%
Kiderült h a szemétládának 6 centis van, a korai magömlésről már ne is beszéljünk.
2014. máj. 19. 14:14
 3/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem illettünk össze sajnos ezen a téren. El is váltunk.
2014. máj. 19. 14:16
 4/28 anonim ***** válasza:
89%
A barátnőm mélyen vallásos, ő megvárta a nászéjszakát. Azt mondta, az első után azt gondolta, hogy ha ez ilyen lesz már mindig, akkor neki annyi. Aztán összeszoktak, azóta is együtt vannak, gyerekük is van. Én meg úgy gondolom, hogy lehetne jó is a szex neki, csak fogalma sincs róla, mit várhatna el.
2014. máj. 19. 14:18
 5/28 anonim ***** válasza:
74%
A lányoknak mindig nehezebb. Nekik meg kell tanulniuk az orgazmust, ez nem mindig jön magától. És ez akár hónapokba is telhet. Ilyenkor a lányoknak nem szabad szégyellősnek lenni, meg kell mutatni a fiúknak, mit és hogyan kell csinálni. Utána már minden könnyen megy! :)
2014. máj. 19. 14:25
 6/28 anonim ***** válasza:
91%
5: akik vallási okokból várnak, szerintem túl szégyenlősek ahhoz , hogy mondják, hogy így nyúlj oda, úgy nyúlj oda
2014. máj. 19. 14:27
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
Igen, én is ezt gondolom. Kétlem, hogy aki vallási okokból vár teszem azt, 25 éves koráig, az aztán közli a férjével, hogy keményebben... mélyebben... stb. Eleve el van szúrva szerintem az egész.
2014. máj. 19. 14:28
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
6-os, 7-es: sajnos igen. :( Pedig a vallásosoknak is tudniuk kellene, hogy nemcsak azért megy férjhez az ember lánya, hogy reggeltől estig a férjeurát szolgálja ki, hanem azért is van a házasság, hogy a házasság keretein belül élvezhesse ki a szexualitást, a szeretkezést, amit Isten is megadatott az ember számára. Isten azt mondta: Szaporodjatok és sokasodjatok, népesítsétek be a Földet. Nos, ha a szex bűn volna, akkor Isten úgy teremtette volna az embert, hogy ne érezzen semmit, még a szerelmet se. De erről szó sincs!
2014. máj. 19. 14:36
 9/28 anonim ***** válasza:
60%

"A lányoknak mindig nehezebb. Nekik meg kell tanulniuk az orgazmust, ez nem mindig jön magától. És ez akár hónapokba is telhet."

Talán, ha először, tizenévesen a saját testük megismerésével foglalkoznának a lánykák, ahelyett, hogy csak rögtön férfival vágnának bele, akkor nem lennének ekkora szerencsétlenségek. 13 évesen kezdtem el maszturbálni, a szexben később soha nem okozott gondot az orgazmus, sőt, sokkal-sokkal hamarabb elmegyek a páromnál.

2014. máj. 19. 14:43
 10/28 anonim ***** válasza:
70%
9-es: Igen, ez is jó megoldás! :)
2014. máj. 19. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!