Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik vártak a szexel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik vártak a szexel az esküvőig, milyen volt az első? Illetve a szexuális élet esküvő után?

Figyelt kérdés
(Félreértés ne essék én nem vagyok ebben a helyzetben, de nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.)
2014. máj. 19. 14:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%
Most mi a francért kellett leszavazni a 20. válaszolót? A kérdésre válaszolt és senkit nem küldött el a pokolba azért, mert ő nem így csinálta. Ezt most tényleg nem értem mire volt jó. Én nem úgy csinálnám, ahogyan ő, de a szavazás nem is arra való, hogy tetszést nyilvánítsunk, hanem hogy a HASZNOSSÁGOT értékeljük. Várom a lepontozást.
2014. máj. 19. 19:54
 22/28 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom én felpontoztam, lehet irigyek.
2014. máj. 19. 20:07
 23/28 anonim ***** válasza:
69%
Amikor a választ írtam akkor még 0%-on volt, azóta már felpontozták... :)
2014. máj. 19. 20:16
 24/28 anonim ***** válasza:
62%

16 os vagyok es igen is a hivo hazassagban fontos es kotelezo a jo szex.

Mi gyakorlo hivok vagyunk es havi 1x hazassagi tanacsadas van nalunk.

Itt beszelunk mindenrol es a szexrol is.

A biblia tele van jotanacsal a hazassaghoz es a szexhez csak el kell olv asni es erteni kell.

Az enekek eneke egy nagy szerelmi olvasokonyv.

Mi is szuzen hazasodtunk belejottunk kozossen .

Orulok neki soha mas nem fekszik kozenk gondolatban es nem kell hasonlitani es nincs hozott traumank vagy betegsegunk.

2014. máj. 20. 00:52
 25/28 anonim ***** válasza:
72%

24: akkor a wc-re se ülj rá, mert betegséget ott is összeszedhetsz

a h.le belegondolás, hogy ha nem szüzen házasodik, az traumás, meg nemi beteg. szűk látókör!

2014. máj. 20. 09:04
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Aki elhiszi a wc tol kap nemi bajt az komolyan menjen vissza az iskolaban.

Sajnos sok sok olyan fital novel talalkozom aki aa szabad nemi elete miatt mehenkivul terhesseget el at es nagyon sok meddo novel akik a meddoseget a szabad eletuknek kosoznhetik.

Van tunetmentes nemi baj is pl HPV es a clamydia ami tobb evig lappang majd meddoseget es mehenkivulit okoz ill PID betegseget.

Ne gondoljatok kovetkezmeny nelkul lehet tobb partnered es az ovszer sem ved minden baj ellen.

aki nem hiszi jarjon utana en napi szinten latom

2014. máj. 20. 10:31
 27/28 anonim ***** válasza:
93%

Barátnőm és a férje is szüzek voltak, mikor fiatalon összeházasodtak, de még barátjuk, barátnőjük sem volt előtte. Pedig nem vallásosak, csak így alakult :)

Barátnőm elmondása szerint az elején nem ment valami jól, de pár év alatt annyira belejöttek, hogy naaaagyon jó lett a szex (ezt kaján vigyorral mondta :D).

Kb 15 év házasság után a férje megcsalta - azt mondta, hogy kíváncsiságból :(( Együtt maradtak, de a barátnőm nagyon ráment lelkileg, pszichológushoz jár, nem tudja feldolgozni...

2014. máj. 20. 12:15
 28/28 anonim ***** válasza:
21/22 es valaszolo én vagyok a 20as :) hat a kerdezo azt mondta sajat tapasztalatot irjunk en csak elmondtm az enyemet. Tudjatok az emberek neha, ha nem a sajat izlesuk szerint van valami csak a rosszat latjak benne.. :) lehet igy volt a valasommal is, de en csak a kerdezonek irtam le a velemenym. mindkettotoknek ment a zoldpacsi ;)
2014. máj. 20. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!