Afganisztáni férfihez megyek feleségül, ő Kabulban él, van itt valaki hasonló cipőben, mire számíthatok a kultúra meg minden?
Megkérte a kezemet egy Afganisztánban azon belül Kabulban élő férfi, szereti a gyerekeket. Vele vagy a kultúrájával kapcsolatban érhet-e meglepetés? Vannak itt olyan nők akiknek afganisztáni férjük van? Mik a tapasztalataitok?
Milyen esélyei vannak Magyarországon egy afgán férfinek? Könnyen találna munkát? Minden érdekel az országról, az emberekről, a szokásaikról. Írjon akinek van a családjában afgán származású!
Inkább ő jöjjön ide, mint te oda. De most ez kérdés? Afganisztán szörnyű hely, minden előítélet nélkül, de a világ egyik legrosszabb országa. Én semmi kincsért nem költöznék oda. Az meg a másik része, hogy más kultúra, más emberek. Főleg egy iszlám ország, ahol a könnyed, nyugatias ruhákat el lehet felejteni, meg minden egyéb európai szokást.
Olyan mint Irán. Azt a helyet se kell bemutatni, ha valaki olvasta a Lányom nélkül soha c. könyvet.
várj, mióta vagytok együtt??? Miért nem a szeretett párodtól kérdezel a kúlturáról??
Nem értem, a szerelem nem kell hogy ennyire elvakítson vagy tényleg kamu
Tuti hogy kamu a kérdés! Először is azt kérdezi hogy találna-e itt munkát az Afgán férfi (még magyarok sem találnak) aztán meg azt ecseteli hogy Kabulban nincs háború. Ha itt akar élni nem tökmindegy hogy ott van-e háború?
A másik meg az hogy ilyen hülye tényleg nem lehetsz.
Szerintem a kérdező ugyanaz, aki még március elején azért aggódott, mert a férje elveszi az újszülött gyerekét, később pedig kiírt egy kérdést hogy házasodnánk-e fegyházban.
Ugyanaz a stílus, ugyanaz a hangnem. De mennyire unalmas ez már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!