Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Afganisztáni férfihez megyek...

Afganisztáni férfihez megyek feleségül, ő Kabulban él, van itt valaki hasonló cipőben, mire számíthatok a kultúra meg minden?

Figyelt kérdés

Megkérte a kezemet egy Afganisztánban azon belül Kabulban élő férfi, szereti a gyerekeket. Vele vagy a kultúrájával kapcsolatban érhet-e meglepetés? Vannak itt olyan nők akiknek afganisztáni férjük van? Mik a tapasztalataitok?

Milyen esélyei vannak Magyarországon egy afgán férfinek? Könnyen találna munkát? Minden érdekel az országról, az emberekről, a szokásaikról. Írjon akinek van a családjában afgán származású!

2013. márc. 26. 23:09
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
67%
És ha bevadul a pasi (előfordulhat, hogy rátör a muszlim természete), akkor sajnos veled is így fog viselkedni. Állat módjára. Ezt én nem találtam ki, sajnos van ilyen.
2013. márc. 26. 23:19
 12/45 anonim válasza:
80%

Arra játszik hogy megint több száz választ kapjon mint az előző kamu kérdéseinél.

Ne válaszoljatok neki!! Egyértelmű hogy csak kamu!!

2013. márc. 26. 23:20
 13/45 anonim ***** válasza:
60%
Én be is fejeztem, nyugi.
2013. márc. 26. 23:22
 14/45 anonim ***** válasza:
69%

Én hallottam néhány durva történetet, ahol egy európai nő és egy arab férfi között alakult valami. Talán több ilyen esetről is hallottam, de nem tudom már pontosan. Az arab férfi kezdetben kedves volt, de miután összeházasodtak nagyon durva lett a nővel. Úgy tudom, hogy a hithű arab családokban a nőknek (az anyának és a lányoknak is) ha például vendég jön a házhoz be kell mennie egy másik szobába, hogy ne lássák férfiak.

Az idegen vallású nőknek meg el kell hagyniuk a vallásukat és fel kell venniük a férjükét.

Nekem egy elég erőszakos és durva világnak tűnik ez, családon belül is. Még akkor is, ha európába jönnek.

Meg elég sok írás van az arab nők helyzetéről. Ha valami "rosszat" tesznek azért komoly büntetések járnak, ilyesmik.

De kíváncsi vagyok, hogy másnak mi a véleménye. Nekem a hallottak alapján ez jött le, de nincsenek személyes tapasztalataim.

2013. márc. 26. 23:38
 15/45 anonim ***** válasza:
84%
Remélem nem tálib a pasi. Nem sok jóra számíthatsz, de azért sok szerencsét! Szükséged lesz rá.
2013. márc. 26. 23:40
 16/45 anonim ***** válasza:
71%

Igen érhet meglepetés. mivel ott a nőket nem tisztelik, még az állatokat is többre tartják a nőknél. Szabad az asszonyverés, és ha úgy tartja kedve megerőszakolhat, és nem csak a hüvelyeden át. Ha feljelented nem áll melléd senki!

A gyerekeidet elveheti, a lányodat fiatalon feleségül adhatja, sőt meg is erőszakolhatják, és még ő lesz a bűnös akit megköveznek.

Elválni nem tudsz, de ha mégis akkor megölhet...

Röviden ennyi...

2013. márc. 26. 23:46
 17/45 anonim ***** válasza:
75%

A fanatikus muszlim országokban sem mindenütt van olyan fanatizmus, mint a tálibok uralma alatt.

1. Nő nem mehet egyedül az utcára, nem járhat iskolába, vásárolni, sehová.

2. Nőnek formátlan rongyokban, fátyollal letakart arccal lehet mások előtt mutatkozni.

3. Ha fia születik, azt azonnal kisajátitja az apja, ha lány, 9-10 évesen vénekhez adja férjhez.

4. Bármi rossz történik a férfival, a feleségét veri össze, nem érdekli, tett-e bármi rosszat.

5. Ha elválnak, a nő élhet a hozományából, vagyis kilós aranyakkal kell rendelkeznie. Neked van ilyen? Ha nincs, mehetsz koldulni az útszélre.

6. Feltételezi, hogy megcsaltad: nyilvános megkövezéssel kivégeznek.

7. A muszlim feleség nem ember, ha megöli a férje, se érdekel senkit.

8. Mohamed nem bántotta a nőket, az utódai tették a nőket, minden nőt rabszolgává.

9. Ha megun, elcserél egy kecskéért.

Ha neked ez kell, menj, vissza se gyere.

2013. márc. 26. 23:47
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem dolgozhatsz, nem vezethetsz autót, nem lehet szavad semmiben sem..., nem látogathatsz bármikor haza, nem fogadhatsz látogatót, nem hordhatsz európai ruhát...
2013. márc. 26. 23:48
 19/45 anonim ***** válasza:
82%

"Megkérte a kezemet egy Afganisztánban azon belül Kabulban élő férfi, szereti a gyerekeket."

Mindenképp szólj anyukádnak!! Hány éves vagy, 8-10?

2013. márc. 26. 23:53
 20/45 anonim ***** válasza:
70%

Olvastam egy könyvet,amerikai egyetemista nagyon naív, 18 éves lány beleszeretett az kulturált és udvarias perzsa hercegbe. Elutazott Iránba és a felesége lett, 12 évig szenvedett mellette. Otthon kitört belőle a muszlim vadállat, azzal kezdte, hogy nyilvánosan megerőszakolta a nászéjszakán az egész familia előtt. Ütötte-verte, őrült zsarnok volt otthon, a fiát is erre nevelte. Az asszony megszökött tőle, de csak lányait vihette el, a fiát nem.

A fátyol mögött, olvasd el, pedig nem szegény családpkról volt szó.

2013. márc. 26. 23:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!