Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik vártak a szexel az esküvőig, milyen volt az első? Illetve a szexuális élet esküvő után?
9-es igen ezt kéne, tenni, de akik a házasságig húzzák, azok valószínű mélyen vallásos és a maszturbálás kimarad náluk, mert az bűn.
Vagyis először a hitvesi ágyban találkoznak a szex-el.
Persze a mai világban bárminek utána lehet olvasni a neten. Viszont sokan nagyon prűden kezelik az ilyesmit.
Én jónak találom azt, hogy az embernek van 2-3 partnere az életében, hisz van összehasonlítási alapja, meg egy kis rutinja is.
Nekem az egyik ismerőseim vártak a nászéjszakáig. De úgy, hogy a csaj nem volt szűz! Elváltak elég hamar.
Szerintem egy kapcsolatba a szex az egyik legfontosabb tényező. Ha az nem jó, másban is gondok lesznek, mert az veszekedést generál. (Tapasztalat!)
Én ugyan nem vagyok vallásos,és nem is vártam a nászéjszáig,de előzőnek igaza van,a rossz szex előbb utóbb tönkreteszi a kapcsolatot.Nekem is ment tönkre párkacsolatom emiatt,mert az akkori barátom egy fadarab volt egyszerűen,és nagyon prűd.Misszionárius póz az ágyban szombat este,eddig terjedt a tudománya...Pedig amúgy nagyon rendes pasi volt,de ez nem az én világom...Próbáltam rávenni dolgokra,de mindennel volt valami baja...
Egyéb pózok:Kényelmtlen,fárasztó,ő úgy lelohad,stb
Anális szex:fúj a b(u)zik csinálják úgy,és különben se dugja k(u)lába
Orális szex:fúj,hát ott pisiliünk
Szex az asztalon:fúj,dehát aztán meg azon eszünk...
Szex a természetben:Mivan ha meglát valaki...és még sorolhatnám...
Aki vallásos, az csak ne szexeljen (különösen ne jókat), mert az bűnös világi élvezet.
Zavarják le gyorsan 1-2 perc alatt előjáték nélkül, hogy jöhessen a következő gyerek, aztán sipirc Bibliát olvasni.
Szüleimnek (kb. 30 éve): szar.
Úgy nagyjából 2 évig tartott, amíg végleg meg is romlott a házasságuk többek között ennek köszönhetően is, de aztán még tapicskoltak egy ideig a langyos szarban sajnos.
A jó hír hogy mára elváltak és találtak olyan partnert, akivel boldogok.
én magamról fogok írni :)
nos, a férjemmel mindketten szüzek voltunk. 2 hónpnyi járás után megkérde a kezem, a karácsonyfám alá csempészte :) miután esküvő volt egymással vesztettük el a szüzessegünket. Sokan ezen mindig meglepődnek, de nekünk semmi baj nem volt belőle ha kicsit ügyetlenkedés volt, elvicceltük es nevettunk. Segitettunk egymasnak :) majd utana mas-mas pozokat is probaltunk. es mi nagyon boldogok vagyunk nem valtozott semmi. :) nagyon szeretjuk egymast es ez igy is fog maradni. En is azt mondom a szex fontos egy kapcsolatban, de az is hogy ha eloszor kis ugyetlenkedes van valamelyik fel reszerol lazan kell venni es segiteni egymast :) masreszt meg buszkek vagyunk arra hogy csak egymassal voltunk, nem keLl senkit se mashoz hasonlitani. a szeretett embetrel legyen jo es kesz. de ez csak az en velemenyem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!