Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik vártak a szexel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik vártak a szexel az esküvőig, milyen volt az első? Illetve a szexuális élet esküvő után?

Figyelt kérdés
(Félreértés ne essék én nem vagyok ebben a helyzetben, de nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.)
2014. máj. 19. 14:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%

9-es igen ezt kéne, tenni, de akik a házasságig húzzák, azok valószínű mélyen vallásos és a maszturbálás kimarad náluk, mert az bűn.

Vagyis először a hitvesi ágyban találkoznak a szex-el.

Persze a mai világban bárminek utána lehet olvasni a neten. Viszont sokan nagyon prűden kezelik az ilyesmit.

Én jónak találom azt, hogy az embernek van 2-3 partnere az életében, hisz van összehasonlítási alapja, meg egy kis rutinja is.

2014. máj. 19. 15:11
 12/28 anonim ***** válasza:
83%
Most van ember, aki komolyan azt gondolja, hogy az a lány fogja megtanítani a férjét szexelni, aki még nem is látott semmit, nemhogy csinált volna valamit???
2014. máj. 19. 15:23
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egyik ismerőseim vártak a nászéjszakáig. De úgy, hogy a csaj nem volt szűz! Elváltak elég hamar.

Szerintem egy kapcsolatba a szex az egyik legfontosabb tényező. Ha az nem jó, másban is gondok lesznek, mert az veszekedést generál. (Tapasztalat!)

2014. máj. 19. 15:41
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

Én ugyan nem vagyok vallásos,és nem is vártam a nászéjszáig,de előzőnek igaza van,a rossz szex előbb utóbb tönkreteszi a kapcsolatot.Nekem is ment tönkre párkacsolatom emiatt,mert az akkori barátom egy fadarab volt egyszerűen,és nagyon prűd.Misszionárius póz az ágyban szombat este,eddig terjedt a tudománya...Pedig amúgy nagyon rendes pasi volt,de ez nem az én világom...Próbáltam rávenni dolgokra,de mindennel volt valami baja...

Egyéb pózok:Kényelmtlen,fárasztó,ő úgy lelohad,stb

Anális szex:fúj a b(u)zik csinálják úgy,és különben se dugja k(u)lába

Orális szex:fúj,hát ott pisiliünk

Szex az asztalon:fúj,dehát aztán meg azon eszünk...

Szex a természetben:Mivan ha meglát valaki...és még sorolhatnám...

2014. máj. 19. 16:36
 15/28 anonim ***** válasza:
57%

Aki vallásos, az csak ne szexeljen (különösen ne jókat), mert az bűnös világi élvezet.

Zavarják le gyorsan 1-2 perc alatt előjáték nélkül, hogy jöhessen a következő gyerek, aztán sipirc Bibliát olvasni.

2014. máj. 19. 16:42
 16/28 anonim ***** válasza:
28%
Semmit nem tudtok a hivoknel nem bun a szex sot kotelezo de kizarolag hazassagon belul.
2014. máj. 19. 16:45
 17/28 anonim ***** válasza:
30%
16-os, na ennek nézz utána mégegyszer és akkor talán okosabbat is tudsz írni!!!
2014. máj. 19. 16:48
 18/28 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk jó lenne ha tényleg olyan írva akit érint, nem olyan aki ismerős ismerősétől tudja, hogy szar volt. Ennek így sok értelme nincs.
2014. máj. 19. 18:10
 19/28 anonim ***** válasza:

Szüleimnek (kb. 30 éve): szar.

Úgy nagyjából 2 évig tartott, amíg végleg meg is romlott a házasságuk többek között ennek köszönhetően is, de aztán még tapicskoltak egy ideig a langyos szarban sajnos.

A jó hír hogy mára elváltak és találtak olyan partnert, akivel boldogok.

2014. máj. 19. 18:11
 20/28 anonim ***** válasza:
90%

én magamról fogok írni :)

nos, a férjemmel mindketten szüzek voltunk. 2 hónpnyi járás után megkérde a kezem, a karácsonyfám alá csempészte :) miután esküvő volt egymással vesztettük el a szüzessegünket. Sokan ezen mindig meglepődnek, de nekünk semmi baj nem volt belőle ha kicsit ügyetlenkedés volt, elvicceltük es nevettunk. Segitettunk egymasnak :) majd utana mas-mas pozokat is probaltunk. es mi nagyon boldogok vagyunk nem valtozott semmi. :) nagyon szeretjuk egymast es ez igy is fog maradni. En is azt mondom a szex fontos egy kapcsolatban, de az is hogy ha eloszor kis ugyetlenkedes van valamelyik fel reszerol lazan kell venni es segiteni egymast :) masreszt meg buszkek vagyunk arra hogy csak egymassal voltunk, nem keLl senkit se mashoz hasonlitani. a szeretett embetrel legyen jo es kesz. de ez csak az en velemenyem volt.

2014. máj. 19. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!