Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy vásárlásmániás nővel?
Átlag alatti színvonalon nőttem, fel, szinte már szegények voltunk. Nagyon ritkán vehettem magamnak bármit is, az alap dolgokban is hiány volt néha.
Most a párommal átlag színvonalon élünk, nem kell nézni az árakat bevásárláskor, de nem is szórjuk két marokkal.
Sajnos a régi életem miatt maradt bennem egy egyfajta komplexus, ami vásárlásmániává vált.
Ha eljutok üzletbe, úgy érzem, legszívesebben mindent megvennék. Nem tudom megvárni, még az előző kifogy, már jóval előtte beszerzem az "utánpótlást".
Jelenleg van otthon 6 tusfürdőm, 4 samponom, és állandó lelkifurdalásom.
El fog ez múlni valaha?
ezeknek asszem pár év a lejáratuk....
am meg nekem is van itthon vagy 3-4 sampon meg 5-6 tusi
szeretem váltogatni az illatokat a kedvemtől függően :-)
pedig vásárlás mániás sem vagyok ....
Nincs ebben semmi mánia,max némi paranoia, meg egy kis végletesség.
De teljesen érthető.
Ki fogsz röhögni,de én is tankolós vagyok. Csak én éppen valami katasztrófától félek. Háború, özönvíz (14-ik emleten lakunk,sokáig kihúznánk) , zombi-apokalipszis. Féltem a gyerekeimet,h éhezni fognak,ha ilyesmi megtörténik.
Tudom,elborult dolog,de rettenetesen félek az éhezéstől.
Ezek ilyen belső kényszerek, és nem feltétlenül értelmetlenek,legalábbis nem feltétlenül károsak :) Mi van,ha tényleg bekövetkezik? :D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!