Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet kezdeni egy vásárlás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy vásárlásmániás nővel?

Figyelt kérdés

Átlag alatti színvonalon nőttem, fel, szinte már szegények voltunk. Nagyon ritkán vehettem magamnak bármit is, az alap dolgokban is hiány volt néha.

Most a párommal átlag színvonalon élünk, nem kell nézni az árakat bevásárláskor, de nem is szórjuk két marokkal.

Sajnos a régi életem miatt maradt bennem egy egyfajta komplexus, ami vásárlásmániává vált.

Ha eljutok üzletbe, úgy érzem, legszívesebben mindent megvennék. Nem tudom megvárni, még az előző kifogy, már jóval előtte beszerzem az "utánpótlást".

Jelenleg van otthon 6 tusfürdőm, 4 samponom, és állandó lelkifurdalásom.

El fog ez múlni valaha?

2014. aug. 11. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát ha valami akciós, akkor érdemes többet venni, ha eláll az a dolog és nem romlik meg. De ha betelik az arra fenntartott tárhely, akkor nem kell több. Főleg mert 1 hétre rá megtalálhatod feleannyiért, és akkor attól üt meg a guta.:) Akció mindig van.
2014. aug. 12. 03:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem mánia. Most ha elmegyünk valahová, nem jutunk el minden nap, sőt lehet csak 1-2 hetente vásárolni, és akciós valami én is veszek 4-5 sampont, és tusfürdőt. Ha akciós a dezodor abból is páromnak s magamnak legalább 2-2 db-ot. Azt hittem én is, hogy valami luxuscuccokra költesz. De így nincs gond szerintem. Ami lejár abból valóban nem célszerű nagyon bevásárolni akkor se ha akciós, mert ha nem fogy el és ki kell dobálni az csak veszteség. Élelmiszerből mi max liszt, cukor, só, tészták, rizseket veszünk egyszerre nagyobb tételbe.
2014. aug. 12. 10:48
 13/15 anonim ***** válasza:

ezeknek asszem pár év a lejáratuk....

am meg nekem is van itthon vagy 3-4 sampon meg 5-6 tusi

szeretem váltogatni az illatokat a kedvemtől függően :-)

pedig vásárlás mániás sem vagyok ....

2014. aug. 12. 10:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Úgy egy éve stabilizálódott az anyagi helyzetünk, azóta amiből lehet, betankolok, nálam főleg a kaja ilyen- 30-40 kiló cukor, és minden hónapban még 10, ha kell, ha nem, 3-4 olcsó tusfürdő, dezodor, sampon, hajbalzsam, mindenből extra nagy kiszerelés. Egyszerűen attól félek, hogy visszazuhanunk, hiába nincs meg erre a reális esély, és így érzem jól magam, hogy tudom, ha két hónapi csak húst meg zöldet vennék soványan, akkor se halnánk éhen, és még illatosak is lennénk... Párom szerencsére néha a kezemre csap, amin lehet, hogy az adott pillanatban megsértődök, de később belátom, ha épp igaza volt (és sokszor van). Ez a szegény ember betegsége. Lassan kezd normalizálódni, de úgy érzem, kell még két-három év a megnyugváshoz.
2014. aug. 12. 11:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi mánia,max némi paranoia, meg egy kis végletesség.

De teljesen érthető.

Ki fogsz röhögni,de én is tankolós vagyok. Csak én éppen valami katasztrófától félek. Háború, özönvíz (14-ik emleten lakunk,sokáig kihúznánk) , zombi-apokalipszis. Féltem a gyerekeimet,h éhezni fognak,ha ilyesmi megtörténik.

Tudom,elborult dolog,de rettenetesen félek az éhezéstől.

Ezek ilyen belső kényszerek, és nem feltétlenül értelmetlenek,legalábbis nem feltétlenül károsak :) Mi van,ha tényleg bekövetkezik? :D ;)

2014. aug. 12. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!