Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen tulajdonsággal mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tulajdonsággal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
A férjemről van szó.. Van egy rettentő idegesítő szokása amivel nem tudok mit kezdeni és rendszeresen össze veszünk miatta. Állandóan a kezében van a telefon vagy a gép előtt ül. Ilyenkor ha beszélek hozzá olyan mintha egy kriptaszökevénnyel próbálnék beszélni. Csak egy hümmögés vagy még az sincs válaszképpen. Rászoktam hogy ilyenkor nem is beszélek hozzá, viszont ha fontosabb dolgokat sem hallja meg. Hiába kérem hogy figyeljen, látszólag hallja amit mondok de másnap összeveszünk hogy már megint micsoda baromságokat mondok, beszélek össze-vissza. Na ilyenkor üvölteném le a haját mert borzasztóan felidegesít. Ezzel ti mit kezdenétek? Mi a megoldás?
2013. dec. 9. 14:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%

Facebook-ozni? Írj ki neki valamit. Pl.: Drágám mit kérsz ma vacsorára? Vagy ezt: Kenyérrel vagy galuskával kéred a paprikás krumplit?

Munkahelyünkön az egyik lusta disznónak is így üzentek Facebookon: Karcsikám, elfogyott ez és az, légy szíves hozzál már, mert áll a szalag! (Szalagmunka nem várhat az alkatrész.

2013. dec. 9. 14:31
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
1-es vagyok, első szót javítom: Facebook-ozik?
2013. dec. 9. 14:32
 3/17 anonim ***** válasza:
61%

Ez az új technológia baja. Bárkit eltud érni az egész világon, de akivel van az magányos mellette.

Utálom ezeket a kütyüket, megmondom őszintén én lehet "véletlen" elrontanám. Bár ezzel nem segítenék, mer venne újat, de valamit tenni kell.

Komolyra fordítva a szót, mikor nem nyomkodja azt a vackot, és nem is veszekedtek, beszéld meg vele. Kommunikáció!

2013. dec. 9. 14:33
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk én vagyok az aki többet nyomkodja a notebookot, a telefont, amióta rámszólt igyekszem féretenni amikor itthon van a párom. Bár amikor megyünk valahova autoval, ö vezet, nem szól hozzám semmit én felnézek a fb-re és megvan belöle a galiba... Én már függö vagyok, és tényleg nehéz visszafognom magam, hogy ne nézegessek mindig valamit neten.
2013. dec. 9. 14:39
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem facebookozik. Cikkeket olvas. Hiába mondtam neki már többször is. A hétvégén szervízben volt a telefonja és azt hittem felpofozom a nyavalygása miatt. Szerintem függő.
2013. dec. 9. 14:42
 6/17 anonim ***** válasza:
Esetleg javaslat, ha nincs annyira sok pénzetek, akkor erre hivatkozva korlátozni a netet vagy a netes élőfizetését megszüntetni telóra.
2013. dec. 9. 14:55
 7/17 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban.

Nálunk is ez a helyzet.

Szerintem egy kapcsolat gyilkos az internet.

Legyen az bármilyen fajta emberi kapcsolat.

Engem is érdekelne mit lehet ellene tenni.

Sajnos azt gondolom,hogy egyre inkább ebbe az irányba tolódnak el a dolgok.

2013. dec. 9. 15:40
 8/17 Jégtánc ***** válasza:
Szembesíteni a problémával.Pl olvass könyvet,ha ő kérdez valamit akkor te is hümmögj igenelj.Mond meg neki hogy elnézést de ez olyan érdekes könyv hogy most nem érsz rá vele beszélgetni. Egy idő után csak leesik neki a tantusz.
2013. dec. 9. 15:55
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
Ez szerintem egyszerűen tisztelet kérdése. Én megsértődtem, amikor a párkapcsolatomban ilyesmik történtek. például olyanok voltak, hogy beültünk valahová és fél órát ültünk ott csendben, mert a sz@r telefonját nyomkodta. Ahogy beléptünk valahová, ahol volt wifi, egyből elővette azt a sz@r telefont és máris bekapcsolta és minden 5 percben ránézett. Hú de gyűlöltem. De a legrosszabb az volt, amikor átmentem hozzá, próbáltam vele beszélgetni, mert pont olyan időszakunk volt, hogy ritkábban tudtunk találkozni és akárhányszor beszélni kezdtem hozzá, mindig a gépére nézett és látszik, hogy kínszenvedés velem lenni, meg rám figyelni. Vége is lett ennek a párkapcsolatnak csúfolt marhaságnak.
2013. dec. 9. 18:15
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
9 Ja és akkor még én éreztem hülyén magam. Vicc:D
2013. dec. 9. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!