Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tulajdonsággal mit lehet kezdeni?
Facebook-ozni? Írj ki neki valamit. Pl.: Drágám mit kérsz ma vacsorára? Vagy ezt: Kenyérrel vagy galuskával kéred a paprikás krumplit?
Munkahelyünkön az egyik lusta disznónak is így üzentek Facebookon: Karcsikám, elfogyott ez és az, légy szíves hozzál már, mert áll a szalag! (Szalagmunka nem várhat az alkatrész.
2013. dec. 9. 14:31
1-es vagyok, első szót javítom: Facebook-ozik?
2013. dec. 9. 14:32
Ez az új technológia baja. Bárkit eltud érni az egész világon, de akivel van az magányos mellette.
Utálom ezeket a kütyüket, megmondom őszintén én lehet "véletlen" elrontanám. Bár ezzel nem segítenék, mer venne újat, de valamit tenni kell.
Komolyra fordítva a szót, mikor nem nyomkodja azt a vackot, és nem is veszekedtek, beszéld meg vele. Kommunikáció!
2013. dec. 9. 14:33
Nálunk én vagyok az aki többet nyomkodja a notebookot, a telefont, amióta rámszólt igyekszem féretenni amikor itthon van a párom. Bár amikor megyünk valahova autoval, ö vezet, nem szól hozzám semmit én felnézek a fb-re és megvan belöle a galiba... Én már függö vagyok, és tényleg nehéz visszafognom magam, hogy ne nézegessek mindig valamit neten.
2013. dec. 9. 14:39
5/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem facebookozik. Cikkeket olvas. Hiába mondtam neki már többször is. A hétvégén szervízben volt a telefonja és azt hittem felpofozom a nyavalygása miatt. Szerintem függő.
Esetleg javaslat, ha nincs annyira sok pénzetek, akkor erre hivatkozva korlátozni a netet vagy a netes élőfizetését megszüntetni telóra.
2013. dec. 9. 14:55
Üdv a klubban.
Nálunk is ez a helyzet.
Szerintem egy kapcsolat gyilkos az internet.
Legyen az bármilyen fajta emberi kapcsolat.
Engem is érdekelne mit lehet ellene tenni.
Sajnos azt gondolom,hogy egyre inkább ebbe az irányba tolódnak el a dolgok.
2013. dec. 9. 15:40
Szembesíteni a problémával.Pl olvass könyvet,ha ő kérdez valamit akkor te is hümmögj igenelj.Mond meg neki hogy elnézést de ez olyan érdekes könyv hogy most nem érsz rá vele beszélgetni. Egy idő után csak leesik neki a tantusz.
2013. dec. 9. 15:55
Ez szerintem egyszerűen tisztelet kérdése. Én megsértődtem, amikor a párkapcsolatomban ilyesmik történtek. például olyanok voltak, hogy beültünk valahová és fél órát ültünk ott csendben, mert a sz@r telefonját nyomkodta. Ahogy beléptünk valahová, ahol volt wifi, egyből elővette azt a sz@r telefont és máris bekapcsolta és minden 5 percben ránézett. Hú de gyűlöltem. De a legrosszabb az volt, amikor átmentem hozzá, próbáltam vele beszélgetni, mert pont olyan időszakunk volt, hogy ritkábban tudtunk találkozni és akárhányszor beszélni kezdtem hozzá, mindig a gépére nézett és látszik, hogy kínszenvedés velem lenni, meg rám figyelni. Vége is lett ennek a párkapcsolatnak csúfolt marhaságnak.
2013. dec. 9. 18:15
9 Ja és akkor még én éreztem hülyén magam. Vicc:D
2013. dec. 9. 18:16
Kapcsolódó kérdések: