Mit lehet kezdeni egy ilyen apával?
Figyelt kérdés
A viszonyunk egy nagy katasztrófa, amióta élek, utáljuk egymást és örökös konfliktusban vagyunk. Olyan a természete, hogy addig kedves, amíg el nem éri azt, amit akar, utána visszaváltozik ugyanazzá a kötekedővé, mint amilyen volt. Olyankor mindenbe beleköt, nem lehet vele egy légtérben nyugodtan meglenni, mert mindenért szól és elég agresszív is. Ha meg megpróbálok a kedvében járni, akkor még gonoszabb lesz. Ilyen emberhez mégis hogy lehet közel kerülni? Mindenki azzal cseszeget, hogy béküljek ki vele, mert amúgy hozzá se szólok, kerülöm. Mindig is ilyen volt. Én próbáltam vele megbarátkozni, de egyszerűen nem lehet. És ő is próbál közeledni, de miután nem voltam rideg és elutasító vele pár napig, kezdődik minden elölről. Érdemes ezt csinálni? Mit lehet kezdeni egy ilyen apával?2013. dec. 7. 23:42
1/6 anonim válasza:
Haggyad..Nekem is ilyen apám van..Ha kell neki tőlem valami akkor oda jön és mindig jópofizik ha eléri azután egy gonosz bestia lessz....
Én magára hagytam...
2/6 anonim válasza:
Ismerős... Én ahogy elmúlok 18 és lesz egy megélhetésem a tanulás mellett, azonnal költözni fogok otthonról, albérletbe vagy koleszbe. Próbálok vele jóban lenni, de hiába, mindenben különbözünk ami en két ember különbözhet, de ez nem is lenne gond ha nem lenne egy agresszív, idegbeteg kötekedős gyökér (már elnézést a kifejezésért)
3/6 anonim válasza:
Vérszerinti apukád???
Ne engedd,hogy elérje a célját..mindég legyen egy kis valami ami hiányzik...gondolom nagyon nehéz.Nem tudom megérteni az ilyeneket.Minek neki gyerek,ha nem bírják???
4/6 anonim válasza:
Nekem is, ilyen apukám. Sajnos nem tudsz tenni semmit, ha sokat rágnod magad miatta egy idő után csak ki leszel idegileg. Amint tudsz költöz el.
5/6 A kérdező kommentje:
Én is nagyon nehezen viselem, egyszerűen minden energiámat elveszi, hogy ha itthon vagyok, akkor minden egyes szavamat és tettemet végig kell gondolni, mert a legkisebb dolgokból is botrány lesz. Elköltözni nem tudok és nem is akarok, mert tanulok és most ez a legfontosabb. Nem akarom, hogy egy ilyen ember pateroljon ki a saját otthonomból. Há nehogyá pofám leszakad, hogy még én költözzek el.
2013. dec. 8. 11:04
6/6 anonim válasza:
Próbálj minél kevesebbet vele lenni, és amikor vele vagy akkor próbálj jó képet vágni, húzz fel egy álarcot. Ha meg balhézni kezd, menj el otthonról vagy menj be a szobádba és halgass egy kis zenét hogy ne halld és lenyugodj.
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!