Mit lehet kezdeni egy ilyen apával?
Sajnos az én apám,a szó szoros értelmében alkoholista,agresszív,kötekedő,érzéketlen ember.
Folyton megy a cirkusz itthon,hol velem cirkuszol,hol anyámmal,hol a húgommal. Mindenbe beleköt,ha kinyitom az ablakot akkor,abba,hogy miért teszem,abba is belekötött,hogy én miért ezt és ezt a szakmát választottam a középiskolában,rám ordít ha éjszaka kijövök a szobámból és elmegyek a mosdóba,akkor is rám ordít,hogy hagyjam abba ha almát eszek,mert őt zavarja,zavarja ha szotyit eszek,zavarja ha nevetek valamin.Anyámat a sárgaföldig lealázza,az meg eltűri.. Napi 20 üveg sört megiszik,de őt már 4üveg sör megártja..Anyámnak a keze is eltört miatta mert egy verekedés közben megakarta védeni.. A húgom májusban mondta,hogy a való világból hagy adjon le a VV Évára 2szavazatott,mondtam oké de csak kettőt,erre a kettőből szépen negyven lett.. Kijött egy 26ezer forintos számla,azt nyögjük 3hónapja. Én adtam oda a ballagási pénzemből 14ezer forintot.. Erre nem rég felhívták aput az UPCtől és még egyszer kiakarták velünk a pénzt fizetni. Apám felkapta a vizet és mivel egyedül vagyok itthon velem kezdett el cirkuszolni,hogy szét ver meg ilyenek,mindenbe belekötött,és megmondta,hogy nem kapom majd vissza a 14ezer forintot.. De még én nem is mentem el fodrászhoz január óta,nem is mentem kozmetikushoz,nem is vettem magamnak egy kettő új ruhát.. Mindjárt itt a suli nem tudom mi lesz velem.. Én ezt már nem bírom idegileg mit tegyek? 16 múltam 3hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!