Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tulajdonsággal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
A férjemről van szó.. Van egy rettentő idegesítő szokása amivel nem tudok mit kezdeni és rendszeresen össze veszünk miatta. Állandóan a kezében van a telefon vagy a gép előtt ül. Ilyenkor ha beszélek hozzá olyan mintha egy kriptaszökevénnyel próbálnék beszélni. Csak egy hümmögés vagy még az sincs válaszképpen. Rászoktam hogy ilyenkor nem is beszélek hozzá, viszont ha fontosabb dolgokat sem hallja meg. Hiába kérem hogy figyeljen, látszólag hallja amit mondok de másnap összeveszünk hogy már megint micsoda baromságokat mondok, beszélek össze-vissza. Na ilyenkor üvölteném le a haját mert borzasztóan felidegesít. Ezzel ti mit kezdenétek? Mi a megoldás?2013. dec. 9. 14:26
11/17 anonim válasza:
Én is ilyen lettem, most is a telefont nyomkodom. Ez a hobbim. Párom nem foglalkozik velem szinte semmit...
12/17 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem, mióta vagytok házasok?
Az én párom is ilyen egy picit, bár még nincsenek ennyire elfajulva a dolgok és nem is hagyom amúgy. Múltkor is kimozdultunk, egy szép napot töltöttünk kettesben, így esélye sem volt gép elé ülni. :D
Azért ő szerencsére figyel arra, hogy rám is szánjon időt, de azért persze én is figyelek arra, hogy ez ne forduljon át nála majd ilyen mániába.
13/17 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk házasok. 3 és fél éve vagyunk együtt.
2013. dec. 10. 11:43
14/17 anonim válasza:
Előtte mennyi ideje laktatok már együtt? Akkor is folyton gépezett? Mi kb. fél éve lakunk együtt, de ezt 1-2 hónapja kezdte, de engem már most zavar, így úgy döntöttem nem hagyom, hogy elfajuljanak a dolgok. Csak az érdekedben mondom, hogy nem tudom mennyit mozdultok ki, de járjatok el többet, mondjuk mire hazaér várd valami fincsi vacsival, ragaszkodj a közös vacsikhoz (persze nem a számítógép és mobil mellett). Amúgy azt fontos lenne felismernie, hogy ez így nem tesz jót a kapcsolatotoknak és nem kiakadnia ezen. Mondjuk az én párom nem akad ki, mert vele meg tudom ezt beszélni és akkor joabban odafigyel rám. De nehogy már ő legyen kiakadv, mikor le sem szarja a fejed és csak gépezik vagy telefonozik. Szerintem amúgy jogosan akadsz ki, de ha most ezt ráhagyod és belemész ebbe a játékba, akkor később még kevésbé tudod majd erről a rossz szokásáról leszoktatni. A töménytelen mennyiségű gépezés és telefonozás már betegség szerintem.
15/17 anonim válasza:
Még egy kérdés... a házimunkába besegít? Szóval a feladatok fel vannak osztva? ha megkéred, akkor szó nélkül megcsinálja? Amúgy az én párom nagyon el volt otthon kényeztetve kb. semmibe nem kellett besegítenie és én meg pont az ellentétje vagyok, mert én otthon rendesen be voltam fogva. Így a párom is kicsit lustább, de ha megkérem, akkor megcsinálja a dolgokat. :) Szóval itt nagyon észnél kell lenni.
16/17 anonim válasza:
Most ebbe mi lepontoznivaló volt, megmondanátok? Az hogy befásultam a férjem mellett? Igen hiba a net világába menekülni, de ez jutott. De azt látom, itt sem találok megértésre....
17/17 anonim válasza:
Kedves utolsó, nem tudom ki pontozott le, de nem én.
Amúgy azt nem értem, hogy az emberek miért törődnek bele ebbe? Ahelyett, hogy megbeszélnék és megoldanák a problémákat. Persze, tudom ez a könnyebb út, de ahogy látom Te sem érzed így jól magad. Szerintem mindenre van megoldás, csak ezt akarnia kell mindkét félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!