Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el a férjem, hogy csak szórakoztam azzal a másik férfival?
Tegnap véletlenül elfelejtettem kilépni a facebookomból, a férjem pedig meglátta, hogy kaptam egy üzenetet egy pasastól.
A lényeg az, hogy elég intim dolgokról beszélgettünk ezzel a férfival, ki hogy szereti a szexet stb.
Párom most azt hiszi, hogy szeretőm van, pedig semmi sincs köztünk azzal az emberrel.
Adnátok valami tanácsot, hogy mit tegyek?
Tényleg gáz, amit csináltál. Nőként (feleségként) mondom a következőket:
Egyrészt, nem teregetjük ki a házaséletünket idegeneknek (de szerintem még barátoknak sem).
Másrészt, tök egyértelmű, hogy ezzel húzni akartad a másik pasi agyát, azt akartad, hogy rád izguljon. Ez még akkor is undorító dolog, ha csak ególegyezgetésnek kellett. Miért nem férjeddel foglalkozol?
Harmadrészt, most még csak ennyi, de ha már most nem bírsz magaddal, pár év múlva félre fogsz lépni, ez borítékolható. Nem csoda, hogy nem bízik már benned a férjed.
És negyedrészt: le merem fogadni, hogy ha te találtál volna egy ilyen beszélgetést a férjed és egy másik nő között, totálisan fel lennél háborodva, hogy micsoda egy sz*rházi, hogy más nőket hülyít a hátad mögött. Akkor most miért is csodálkozol, hogy ő is föl van háborodva?
"Adnátok valami tanácsot, hogy mit tegyek?"
Húzzad le magad a wc-n!!
A kérdező kioktatást és lenézést kért. Ja, nem, hanem tanácsot. Így én tanácsot fogok most adni. Mindenképp pontozzatok le, mert nem kiabálok másra véres szájjal, hiszen én tökéletes vagyok...
Figyelj, elmondhatod neki, hogy szerettél volna kicsit szórakozni, vagy hogy te szereted néha ezzel heccelni magad vagy másokat. Semmi gond ezzel, amennyiben a párod is elfogad téged ilyennek.
Mi kitárgyaljuk a szexuális dolgainkat a barátnőimmel, nővéremmel, bátyámmal is, szerintem ebben semmi gáz nincs. Bár, idegeneknek nem szoktam mondani ilyesmit.
De: szerintem hiányzik neked valami a férjedből, szerintem beszéljétek meg, hogy javítani tudjon rajta és te ne menekülj másokhoz!
27N
Utolsó!
Te nagyon megértő vagy a "kolléganőddel" !!
...én már kivágtalak volna mindkettőtöket, mint a cicát kakázni!!!
ma 14:49!
Te még a testvéreiddel is kitárgyalod, hogyan szexeltek a pasiddal? Hát...Minden elismerésem, szép kis família! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!