Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem hiszi el a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszi el a férjem, hogy csak szórakoztam azzal a másik férfival?

Figyelt kérdés

Tegnap véletlenül elfelejtettem kilépni a facebookomból, a férjem pedig meglátta, hogy kaptam egy üzenetet egy pasastól.

A lényeg az, hogy elég intim dolgokról beszélgettünk ezzel a férfival, ki hogy szereti a szexet stb.

Párom most azt hiszi, hogy szeretőm van, pedig semmi sincs köztünk azzal az emberrel.

Adnátok valami tanácsot, hogy mit tegyek?

2014. aug. 9. 12:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%
A magán ügyetek csak a tiétek. Töröld az ürgét!
2014. aug. 9. 12:23
 2/21 acelsziv ***** válasza:
88%
szégyelld magad - de k vára. Én se hinném el, pedig bízom a feleségemben.
2014. aug. 9. 12:27
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Normalis ember nem szórakozik ilyennel es a szexuális életét a partnerének kívül mással meg nem osztja.
2014. aug. 9. 12:31
 4/21 anonim ***** válasza:
21%

Ismerős a jelenség...

ez a kapkodás átka. Nos az idő megoldja(vagy nem) a tüske ott marad, bármit csinálsz.

Esetleg az még járható út, hogy ezentúl nem veszel kézbe semmi olyant, amin netezni lehet..

altatni kell az ügyet. esküdözni teljesen felesleges. egy egészséges bika ezentúl mindig is gyanakszik..

olyan jó látni, hogy más is bebukta, nem csak én...ezt kárörömnek híjják.

2014. aug. 9. 12:31
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

A férjed helyében szóba sem állnék veled!

Az ilyen fajta minek házasodik meg?

2014. aug. 9. 12:36
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

mit képzeltél, de komolyan?

hogy örülni fog neki?

te fordítva örülnél egy ilyen levelezgetésnek?

nagyon működőképes lehet ez a kapcsolat, ha tőlünk kérdezed, hogy mit kéne tenned...

nem egyértelmű?

2014. aug. 9. 12:39
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező és 4-es. Megérdemelnétek, hogy szakítson veletek a párotok. Ribizlik vagytok. Hányni tudnék az ilyen emberektől, legyen akár nő, akár férfi.
2014. aug. 9. 12:49
 8/21 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj, de én sem hinnék neked. Te mit gondolnál fordított helyzetben? Mert én biztos nem azt, hogy szimplán egy jót chataltek. Na meg, valóban az intim dolgokat nem értem miért egy pasassal kell megbeszélned, a párod helyett... Ne is csodálkozz, joggal hiszi, hogy szeretőd van.
2014. aug. 9. 12:51
 9/21 anonim ***** válasza:
83%

Még jó, hogy nem hiszi el, az ilyen fajta nõket és férfiakat

dobni kell.

2014. aug. 9. 12:57
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
Hát még ha nem is a szeretőd az a pasas, attól még elég undorító, amit csináltál, én is ki lennék akadva! Miért kell kiteregetni egy idegen embernek, hogy ki hogy szereti a szexet. Normális vagy?
2014. aug. 9. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!