Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltatok már arra, hogy jobb volna otthagyni a családotokat?
Figyelt kérdés
Férjemmel három gyerekünk van. A háztartásvezetés csak rám hárul, mindig mosnom, főznöm, takarítanom kell. Már 20 éve csinálom ezt, belefáradtam. Arra gondoltam, hogy itthagyok mindent és elmegyek. Nem tudom szavakba foglalni amit most érzek.
Soha nem tudunk elmenni sehová mert a párom mindig dolgozik. Mit tennétek?
2014. aug. 6. 19:17
31/31 anonim válasza:
Ami a vicc a dologban, az az, hogy meglatod, ha megteszed, amit utolsó ír, még tisztelni is jobban fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!