Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Gondoltatok már arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltatok már arra, hogy jobb volna otthagyni a családotokat?

Figyelt kérdés

Férjemmel három gyerekünk van. A háztartásvezetés csak rám hárul, mindig mosnom, főznöm, takarítanom kell. Már 20 éve csinálom ezt, belefáradtam. Arra gondoltam, hogy itthagyok mindent és elmegyek. Nem tudom szavakba foglalni amit most érzek.

Soha nem tudunk elmenni sehová mert a párom mindig dolgozik. Mit tennétek?

2014. aug. 6. 19:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
26%
Minek vallaltal harom gyereket???? Nem egyik pillanatrol a masikra lesz ilyen valaki...
2014. aug. 6. 19:20
 2/31 anonim ***** válasza:
Mennyi idosek a gyerekek?
2014. aug. 6. 19:21
 3/31 anonim ***** válasza:
A férjeddel próbáltál már beszélni? A gyerekek mekkorák?
2014. aug. 6. 19:21
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap pihenő. Egyedül utazz el valami szép természettel körülvett helye. Ez meg kell beszélni a családdal és meg kell oldani.
2014. aug. 6. 19:29
 5/31 anonim ***** válasza:
57%
Gondolj már legalább a 3 gyerekre! Szerinted ők mit éreznének akkor ha elmennél?? Az én édesanyám is ugyan ezeket a házimunkákat végzi 30 éve,és ha furcsa ha nem eszébe sem jut megszökni,mert egy felelősségteljes anya,aki szereti a gyerekét!! És Te is szereted a gyerekeidet,és ilyen eszedbe se jusson hogy megszöksz!!!
2014. aug. 6. 19:30
 6/31 A kérdező kommentje:
5, 15, 19 évesek. Semmibe sem segítenek.
2014. aug. 6. 19:31
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
De még mennyire, hogy gondoltam!
2014. aug. 6. 19:34
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp beszélj a családtagjaiddal,mondd el nekik, hogy ez így neked sok és nem győzöd a házimunkát.A 15 és 19 éves gyerekeid már simán besegíthetnének,sőt! Mi ennyi idősen már bévek óta segítettünk a házimunkában.Mosogatni,mosni,teregetni,porszívózni nyugodtan befoghatnád őket.A férjedről nem is beszélve...
2014. aug. 6. 19:37
 9/31 anonim válasza:
100%
Kérd meg, hog segítsenek! Nehogy otthagyd őket! Gondolj bele, megkérdezik, miért mész el, a válaszod: mert nem segítettetek a takarításban...
2014. aug. 6. 19:41
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

most is ilyen mélypontban vagyok :/

nálunk se működik az hogy "kérd meg", vagy meg se halljàk, vagy ugy csinálnak mint akik nem tudják mit kell csinálni igy a vége mindig az hogy én csinálom meg.... kivagyok én is de holnap új nap -hátha az jobb lesz :)

fel a fejjel :)

2014. aug. 6. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!